Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    válasz Balika23hun #23665 üzenetére

    A játékosok hozzáállásával több baj van, mint magával a játékkal. Épp ezért, ha valaki szidja a játékot, lehet, hogy közvetetten a játékosok hozzáállása miatt teszi.

    Ma délelőtt vot egy jó fél-köröm (melóba kell menni sajna) egy 1000+ ticketes Heavy Metal pályán. Volt pár jó pillanatom, amiért megérte játszani, pl. kevés fedezékkel bíró terepen tankra vadászni gyalogosan, és sikeresen :), vagy pálya másik szélén a hegyen kissé cikkcakkozva futó sniperest kiszedni 4 lövésből. Nem is az, hogy lelőni, hanem hogy hova célozzak elé és fölé mikor nem egyvonalba fut. Pár ilyen szitu után már megéri az adott játékidő, stattól függetlenül. A változatos kaszthasználat csak plusz ráadás :) .

    Sokan fel sem szedik a lelőtt ellen cuccát. Pedig ha enginerként rihangászok az említett pályán és lelövök egy Assault-ot vagy Recon-t, jól jön kicsit felvenni a cuccukat lőszerért vagy távcsövezni egy gyorsat a túloldalon lévő enemyre, aztán vissza engibe :U .

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák