Új hozzászólás Aktív témák

  • BalaNce87

    addikt

    válasz D1Rect #22957 üzenetére

    A játékot azért csinálják nem is erről volt szó, de itt a normális támogatás elmaradt ehelyett ilyen skinekért húznak le, csak szerintem nem normális ez a hozzállás?
    Ehhez a játékhoz még kiegészítő nem jött, ez az első, és ez se nevezhető teljesen annak, 2 valóban új map lesz de azt is az 1-ből húzták át.
    Hiába jött ki egy két patch ha az alapvető és súlyos problémák még mindig megvannak, nah meg volt hogy késett hónapokat egy patch hétről hétre elhitették az emberrel hogy most már tuti kijön, nem jött. Örülök hogy végre jön új pálya csak ezt nem fél évvel a megjelenés után kéne megtenni, amikor kb a játékosok 90%-a már új mapokért kiáltott, ezek szerint nem nagyon olvassák a fórumjaikat. Nyilván te még most kapcsólodtál be a játékba így nemtudod mik folytak itt.
    Én úgy vagyok ezzel amivel nem foglalkoztak kellő mértékben ergo leszarják, vagy nem minősül jelentős tartalomnak amivel munka is volt azért nem fizetek. Látszik hogy nem sietik el a dolgokat hanem majd ha kedvük szottyan kezdenek reagálni a panaszokra és aztán nagy nehezen ráveszik magukat hogy hallod kéne is csinálni valamit nem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák