Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    válasz knbs #22026 üzenetére

    Miért ne írhatnám be ide? Ez egy OFF topik, a játék ON topikja ITT található. Az egy dolog, hogy elöbbi jobban pörög, mint utóbbi.
    Én csak CoD2 óta vagyok bent mulizásban, de fingom sem volt eddig, milyen egy csít progi, de ez után sem látom az egész jéghegyet, igaz nem is akarok többet látni belőle.
    Mindenre kiterjedő lerást nem adtam, mert a program kínálta lehetősgéek felét ha kipróbáltam, s az írásban is próbáltam minimálisra szorítani a tippeket.
    Mellesleg a csalás itt elsősorban pénzkérdés, mert ugye először is ki kell fizetni, amit elsősorban online intézett utalással tehetsz meg, ergó nem fognak taknyos kölykök belefogni. És ha már nem kissrácok fognak neki, nyilván vannak olyan értelmi szinten, hogy az írásom nélkül is elboldogulnak, kihasználva a netes keresőkke talált végtelen segítséget, útmutatást.

    A program menüjét azért tettem be írásba, hogy mindenki lássa, kb. milyen lehetőségek állnak egy csíter előtt. Ha nem tetszik az írás, el lehet menni modkerbe panaszkodni.
    Én felvállaltam az írást, tökéletesen tisztába voltam vele, hogy ettől kezdve lehetek megbélyegzett, számkivettet stb., hiába csak egy nap használtam a progit, és a regem is már több hete lejárt, s admin sem vagyok (igaz, progi kipróbálásakor még az voltam).

    [ Szerkesztve ]

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák