Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz pgergo #20768 üzenetére

    lehet,hogy jótékony a hatása,de én még mindig drágállom,és kicsi az ssd...úgy vagyok vele,hogy ha már ennyi potya pénzem lenne,úgyis procit vagy vidkarit újitanék,lényegében szerintem annak éri meg,akinek egyébként "korszerű" a gépe.
    Nekem a 4850 sem mai darab,a 3.2-n ketyegő E7300 sem,de feljebb lépni prociügyben alaplap és RAM-csere,vidkariügyben meg simán nem éri meg az 5850 alatt semmi,de a vacak árfolyam miatt az meg horrorárú..
    Igy gyűjtöm a pénzt inkább/veszek más témában valamit,avagy +1 játék mondjuk jut is,maradis alapon,de ssd...nekem nem éri meg a gyors bootidő(hazaérek,benyomom a gépet,mire átöltözök,stb,úgyis bent van minden,este kikapcsolom,kész...),a játékoknál meg általában amihez kedvem van,azt az 1 gémet tolom,kibirom a betöltési időt,a pályára meg berak igyis az elején,válogathatok a járművek közül.
    Egyébként a ReadyBoost is megér egy próbát esetleg,én használom,a már látott pályát gyorsan tölti be,ez itt nem is annyira,de egy cod-nál,vagy a Borderlands-nál,ahol sok a mászkálás,jól jön,és a próba "ingyé" van,ha van mondjuk egy 4gigás kellően gyors pendrive.
    És ez szintén gyorsitja minden program betöltődését.
    A mikoroakadások meg annyira nem zavarnak,sokminden miatt lehet pillanatnyi zavar,net,szerver,játékosszám,események...mindent úgysem tud kiszűrni az ember.
    full HD-n tolom,mediumon,teljesen elégedett vagyok a 40-50fps-el,erre nem hinném,hogy fognék egy mellélövést vagy halált.

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák