Új hozzászólás Aktív témák

  • Źşë'

    addikt

    pfú ebben a játékban még mindig rengeteg a hiba!!!! és k*vára idegesít, nem bírom megérteni hogy a bánatba lapátolhattak össze egy ekkora szar játékot még mindig!?? kb a csillagos égig ment fel bennem a pumpa az idióta helyzetek végett, mintha semmit nem változott volna HC- szeró m95 eltalálom semmi... no comment!!! egy késelés kihagyásom is volt, nem is beszélve a töltény elveszésekről és a hitbox bajoktól, mindezt HC-n! tököm tele van ettől az egész lag dologtól is, ezek nem érdemelnek meg egy kanyi vasat sem ezért a játékért! kijön a Vietnam, le fogom tölteni!! ba**ák meg, ezért a szarért én pénzt NEM ADOK KI!! mert ennyit ér a termékük!!!

    Megcsinálták ezt az M1et is a veteran szarságban, de minek ha az sem működik?! elmennek a fenébe, kb jellemzi az egész EA-t és a Dice-ot a Veteran statusz működése nemhogy még a rengeteg idióta bug!! kom mondom a kezembe került egy M1, örültem neki mint állat, meglátok egy enemyt, már lövök, koppan a fején a töltényem, meg még egy ment mellkasra is, de én haltam meg, ő meg futott tovább!! utána sprinteltem a fegyóért megint, mire uott lelőtt megint még1x, persze volt ott társam, de úgy néz ki megvárta míg velem foglalkozik ismét és csak azután lőtte le!

    abból is elegem van hogyha az ember akar valami freget is lőnni akkor nem hiába megy mindenki rakétavetőkkel meg tankokkal! mert az explosive dolgokon kívül mással nem lehet score-t szerezni nagyon hála a teljesen gyopár lagértékeknek!!! örül az ember ha eltalál valakit sima fegyverrel!!! a robbanás meg mint tudjuk, tuti halál!

    nem gondoltam volna h még a pecs után is lesz ebben a szarságban részem! de hányszor elátkoztam már a retek EA-t meg a Dice-ot!! istenem.... kiadják a Moh-t ugyan ez lesz a helyzet!!! elviszem az 50es szintig a katonám és asszem lerakom ezt a szutykot örökre!

    "Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Új hozzászólás Aktív témák