Új hozzászólás Aktív témák

  • Joe-T

    tag

    válasz gabipaci #14508 üzenetére

    Szia Gabi!

    Tegnap a kettes szerveren volt egy érdekes dolog. Nem tudom nálad, hogy viselkedett a program! Valparaison amikor hárman voltunk csak fent egy néhányszor védőként sikerül lelőnöm titeket és érdekes módon a kör végét simán nulla ponttal zártam! Kérdeztem is, hogy neketek sem adott pontot a játék?
    Illetve egy másik érdekes dolog, hogy most kezdtem el a medic kasztot és minden egyes elhalálozásom után minden spec tulajdonságot újra be kell állítanom, holott úgy tudom, hogy a program mostmár meg kellene, hogy jegyezze a beállításokat, mégsem ez történt! Másnak is van ilyen vagy ez csak nálam egyedi probléma?
    Volt egy érdekes dolog még Arica Harboron. Elhalálozás után nem tudtam saját csapattársra rászületni, de ez még hagyján, de hogy még a térképre sem tudok a bázisra bökve azért az egy kicsit bosszantó! Teljesen olyan volt mintha kifagyott volna a programnak az ujraszületős része, de a többi minden működött, aztán egyszercsak működött rendesen! Érdekes anomáliák vannak ebben a gémben "néha"! :(

    Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

Új hozzászólás Aktív témák