Aktív témák

  • SipiBcs

    őstag

    válasz Neoteric #8023 üzenetére

    Azért az 1155-ös picit keskenyebb csíkszélességen dolgozik. Hűvösebb, kevesebbet zabál, modernebb technológia. De abban igazat kell adjak, hogy 4-5 év múlva nagy valószínűséggel ott tart majd, mint most a C2D.

    lukaszokni: Az én javaslatom szerint ár/érték arányban az SB a legjobb választás. Egy izmos nem alapkategóriás lappal még pár évig jó lehet. Ha sokáig tervezel, akkor olyan lapot választasz ami tudja a PCI-E 3-at és csak videó kártyát kell cserélned két év múlva. Egy kártyás rendszerek (hacsak nem high-end) az ultrát normális FPS-el úgy sem viszik. Egy SB 2500K egy 6870 párosítással véleményem szerint nyerő párosítás lehet (indulásnak). Ha több pénz marad a zsebedben 2-3 hónap múlva, akkor lecseréled egy erősebb, újabb GPU-ra.

    fogirobi: nagyon nem értünk egyet. Ha gagyi a lap vagy a tápod, akkor rakhatsz bele bármilyen jó minőségű videó kártyát, akkor is fing jön csak ki belőle. Minden esetben a leggyengébb keresztmetszet határozza meg a maximumot. Ha az alap szar, akkor arra nem lehet várat építeni.

    [ Szerkesztve ]

    "Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

Aktív témák