Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
Egy ideje már megosztottam más fórumban
[http://waterwave.duckdns.org/epg.html]
Várom az észrevételeket, ötleteket.
Saját IPTV |HdHomeRun(HDHR3-4DC) - TVMosaic - Nas718+| rendszeren használt műsorújságok (EPG) találhatóak az oldalon.
A műsorújság KÉTNAPONTA frissül reggel 07:00 ÓRAKOR 3 napra előre letöltött műsortartalommal.
Plexhez is jó!! (PlexPass szükséges!)[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
teleguru
csendes tag
Nagyon köszönöm mások nevében is a jó szolgálatod,
- Építő jelleggel kérném ha tudod pár perccel korábban már indítsd el az epg frissítést hogy 7:00 kor már a server a legfrissebbet tudja letölteni a linkről.
- Ha tudod a HD csatornákat is külön belel lehetne fűzni az xmlbe, így a plexnél külön nem kéne megadni egyesével 43 HD csatornát.
KöszönömÚj gyári Apple kijelzők, érintők. HÍVJ bátran
-
WaterWave
veterán
SZia
Megnéztem neked logból.
1. Munka befejezése 17/10/2021 06:00:29 kész 1h 58m 26s idő alatt - xml áthelyezése 06:55
Tehát 07_00-kor a legfrissebbet kapod.Azt megjegyzem, hogy 2 naponta frissítek, nem minden nap, mivel nagy változások nem szoktak lenni. De ezt ki is írtam.
2. Jó ötlet... Majds filozom rajta
Köszi az észrevételt
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
smrtprjcts
csendes tag
Sziasztok!
Csináltam egy Android appot EPG használatra. Jelenleg még nem publikus Play-en, de akit érdekel az tud jelentkezni kiadás előtti tesztelésre az alábbi Discord szerveren.
https://discord.gg/NMhBMwVpgGAki Sony TV-vel rendelkezik annak érdekes lehet még egy másik folyamatban lévő app fejlesztése is. Bővebben itt:
https://discord.gg/nJzN2DzmtyA lehetőségek Play szabályok miatt korlátozottak.
Előre is köszi ha visszajelzésekkel és javaslatokat tudjátok az appok fejlesztését segíteni.Privátot nem olvasok. Emailben megtalál aki szeretne
-
grabo
újonc
Helló! Napok óta nincs adat. Utána tudnál nézni? Előre is köszi
-
WaterWave
veterán
Este 4-től elérhető újra... 2 napos kimaradás volt sajnos a net részről, ezért nem frissült.
-
Mathias510
újonc
Sziasztok valami történt a teljes XML fájlal mert hiába adom meg a lejátszóknak nem tölti hozzá a csatornákhoz.Lehet tudni hogy valami hiba van vagy válltozás történt? Köszönöm
-
grabo
újonc
Köszi a javítást
-
Mathias510
újonc
Köszi a javítást!
A műsor.tv szedett epg tudnátok még javítani azt írja hogy lopott adás jön? -
WaterWave
veterán
válasz Mathias510 #9 üzenetére
Nem lesz könnyű mert berakott egy védelmet a musortv szolgáltatója... De megpróbálom.
-
Mathias510
újonc
Köszi
-
Mathias510
újonc
Sziasztok!
1 órával el van csúszva az epg az idő átállítás miatt.
Tudnátok orvosolni?
Köszi -
WaterWave
veterán
válasz Mathias510 #12 üzenetére
Próbálom
-
Mathias510
újonc
Sziasztok!
Tegnap óta nem jön adat az epg szervertől utánna néznétek?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
lennon 1
csendes tag
Sziasztok!
Akkor ez központi hiba. Már azt hittem először, hogy nálam van a baj.
Lehetne javítani majd ha idő engedi? Köszönjük az eddigi munkát, nagyon szuper.[ Szerkesztve ]
-
Mathias510
újonc
Sziasztok!
A mai nap folyamán több csatornának nincs EPG-je ha lehet utánna néznél waterwave?
Illetve szeretném megköszönni a munkádat nagyszerű amit csinálsz.
RESPECT! -
WaterWave
veterán
válasz Mathias510 #16 üzenetére
Látom, kiderül majd a következő lekérdezésnél mi volt a baj, mert lehet szerveroldali gond.
Pár csatornát érint. De majd kiderül.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
ametza
csendes tag
Szép munka köszönjük
-
lennon 1
csendes tag
Szia Waterwave!
Nagyon sok helyen használom az epg-d a gyerekek okos tv-in, szuper. Csak a teljesség miatt lehetne még kérni az
- AXN White,
- AXN Black,
- Digi Animal World,
- Love Nature,
- Cartoonito, adókat?
Egyébként köszönjük a munkád. Minden nap tökéletes. -
WaterWave
veterán
Szia, örülök ha tetszik, én is ezt használom
Digi Animal World csatorna tavaly szeptember 1 től nincs úgy tudom...
Cartoonitot beleraktam.. Többi fejfájás de majd meglátom mit tehetek.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
port.hu betett egy védelmet, ugyhogy egyelőre ez így marad. Elsőt engedi, utána kuka.
Késleltetéssel lehetséges de azt kisérletezgetni kell... Mondjuk várható volt.. semmi sem tart örökké.[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
Próbáltam rajta alakítani, nem ígérem, Meglátjuk reggel....
-
WaterWave
veterán
Majd a következő lekérdezéssel megnézzük, estit elszúrtam
-
WaterWave
veterán
Maximumot kihoztam belőle, frissült... Viszont nem tudom meddig lesz jó így ebben a formában, ha netán nem műkodik akkor passzolom... Sajnos a port.hu beintett és nem engedélyezi a lekérdezést.
Amik nem látszódnak az ezért van... Kb 80%-os.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
Biztos ami biztos kitoltam a frissítési időt, így nem reggel 7kor hanem délután 13:00-kor frissül le a műsorújság 3napra előre letöltött műsortartalommal.
Remélhetőleg így már jó lesz 100%-ban.
[ Szerkesztve ]
-
deen04
tag
Szia!
Először is köszönöm szépen a munkád!
Olyat esetleg lehetne kérni, hogy az xml fájlodat beraknád egy "rytecHU_SportMovies.xz" fájlba "rytecHU_SportMovies" néven és ezt ugyanúgy linkelnéd az oldaladon? Sajnos a hozzánemértésem miatt csak így tudnám helyettesíteni a rytec-et.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
deen04
tag
válasz WaterWave #29 üzenetére
Ha jól gondolom, az xml fájlról van leszedve a kiterjesztés és be van tömörítve xz-be. (Nem vagyok otthon linuxban, de ezt találtam róla: xz, a lossless data compression file format based on the LZMA algorithm, often with the file extension ".xz". XZ Utils, a set of free lossless data)
-
WaterWave
veterán
Nézd meg, hogy jó-e így...
-
cSuwwi
aktív tag
Sweet.tv-hez esetleg lehetne egy külön epg lista?
Az teljes guide alapvetően jó (kb. 60%-nál jelenik meg), a többi csatorna is benne van csak nem jelenik meg, feltételezem az elnevezések miatt, pl. m4 sport hd
A musorlista fájt ezzel a scripttel generáljuk: [link]
7 napos ingyenes accot lehet regelni kipróbálni, csak email kell.Köszi
-
deen04
tag
Majdnem jó, csak a tömörítés hiányzik. Tehát van a tömörített fájl, aminek a neve: "rytecHU_SportMovies.xz" és ez tartalmazza a "rytecHU_SportMovies" fájlt (ami a guide.xml átnevezve, kiterjesztés nélkül)
Próbáltam tömörítés nélkül megetetni a programmal, de sajnos nem sikerült. -
WaterWave
veterán
-
Dedike12
csendes újonc
Szia WaterWave! Lehetne olyan kérésem, hogy a Magyar Mozi TV + az RTL most indított új csatornáit (RTL Otthon, Sorozatklub, Kölyökklub, Moziklub) is hozzáadni az EPG listához, ha megoldható? Hatalmas köszönet érte!
-
Dedike12
csendes újonc
Köszi, bár én egyelőre még nem látom a guide-ok alatt egyiket sem. Nálam lehet a gond, vagy még nem frissítetted?
-
WaterWave
veterán
Nem áll le, mert én is erről nézem a TV-t. Csak újraindítottam vasárnap délelőtt és amiatt nem frissítette, kedden frissül újra legközelebb.
-
WaterWave
veterán
Valaki folyamatosan terheli az epg webszerveremet 10 megás letöltéssel... Megváltoztattam a file elérését , természetesen a weboldalról letölthető az új, de ha továbra is tapasztalom akkor nem fogom publikussá tenni... Nem erre való.
[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
aktív tag
válasz WaterWave #47 üzenetére
Miért saját nasról szolgálod ki? Ez egy statikus fájl pár naponta generálva, dobd fel a github-ra a generálás után automatikusan, és onnan elérhető cdn-el, nem fogják túlterhelni. Sok dolog megy így, pl. hufilter is, ami a magyar adblock lista, stb.
A linkek nyilván megváltoznak, de ennyit megér szerintem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Villanyszerelés
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- Harman Kardon Citation Multibeam 1100 Soundbar (Okos hangprojektor)
- Huawei P20 Pro elado
- ÚJ Bontatlan Yenkee Katana Mechanikus (Blue Switch) RGB Gamer billentyűzet
- Harman/Kardon Citation házimozi szett (szürke színű) igényeseknek!!! (BONTATLAN/EREDETI)
- Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 4GB 256bit ///Mint az új!///
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest