Új hozzászólás Aktív témák

  • oliba

    őstag

    Sziasztok!

    Nem tudom jó helyre írok-e, de nem találtam meg a topikját sajnos.

    A problémám az lenne, hogy ex főnök hívott, hogy a gépét picit "optimalizáljam", tegyek fel 1-2 progit, meg állítsak be ezt-azt.

    Már minden megvan, de van egy problémám. GT630-as kártyája van és TV-n szeretne filmeket nézni és monitort pedig netezéshez használná. Ezt nem tudom beállítani, hogy menjen egyszerre a kettő rendesen.
    TV bírja a fullHD felbontást, míg a monitor 1680x1050-est. Tudom egyszerre a két képernyőt használni, de akkor mindkettő 1680x1050-be megy. Tudom váltogatni a többmegjelenítős beállításba azt, hogy letiltom a TV-t és akkor lesz a monitornak képe. Viszont, ha ez után letiltom a monitort és engedélyezem a TV-t, akkor a TV 1280x800-as felbontásba indul el nem pedig fullHD-ba. Ez a kényelmi faktort nagyon rontja, mert mindig állítgatni kell + az exfőnök olyan hülye a géphez, hogy a tálcán nem tudja, hogy mi az az "E" és az internet egyenlő a Firefox-szal. Ebben kéne segítség, hogy hogyan tudnám beállítani azt, hogy a TV és a monitor között úgy lehessen váltogatni, hogy ne kelljen a TV felbontásába mindig belenyúlni!

    Köszönettel: oliba :R

Új hozzászólás Aktív témák