Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Chp

  őstag

  válasz Baskiria #15 üzenetére

  Egyem a szíved, nem tán téged sodort aggodalomba a másnak címzett hozzászólásom? A felmerült kérdéseid arra engednek következtetni, hogy hasonlóképp gondolkodsz mint endrúdí kolléga, amivel nincs probléma, ha nem hasonló módon vágod rá másokra a véleményed és frusztrációd egy olyan ajtóként, ami nagyon nem a keresett szobára nyílik. Komolyan választ vársz arra, hogy miért törölje az ember a száját? Nyálat köpködve fröcsög tele egy teljesen másról szóló írományt, s a keksz, mint jól végzett dolog jutalmát jelképezve tényleg itt kell legyen leírva, hogy értsd? Azt hiszem te inkább nem akarod érteni, de van értelme egyáltalán elkezdeni egy vitát? Mert abban nem leszek ám partner, akármennyire is felkértél keringőre a hozzászólásodban, melyre ez szolgál válaszként. Szerk.: Én itt fejeztem be.

  [ Szerkesztve ]

 • Sinesol

  veterán

  válasz Baskiria #24 üzenetére

  Konkrétan nyugat-EU tényleg hanyatlik, a világgazdaságban, geopolitikában betöltött szerepét nézve. A helyzet pedig egyre rosszabb, mivel úgy néz ki, hogy az USA megb.ssza az eu-s autoipart, ami kb. az egyetlen megmaradt húzóágazatunk, mivel csak ültek a németek is a sok pénzen, annyi eszük nem volt, hogy befektessék technológiai fejelsztésekbe, így hát lof.sz sincs errefelé és nem is lesz mostanában. Kína pedig húz el mellettünk, nem véletlen, hogy az USA már elsősorban Ázsiára koncentrál, az EU már csak a futottak még kategória sajnos.

  Itt még azon is évekig vitáznak majd, hogy kell-e nekünk chipgyártás, fejlesztés, meg hogy mi lesz a szegény vadgalambokkal amik rárepülnek a napelemre.....Biden meg 2 év alatt összehozott egy olyan gördülékenyen működő zöld átállást, ami kb forradalmasitja az elkövetkező pár évben az amerikai gazdaságot, na és persze még az EU-nak is betesz, szal ez a gond is letudva, rég bökte már a csőrüket a német exporttöbblet..

  Na persze ez már erősen OFF. :D

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák