- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Mentik az emberek a kriptovagyonukat, a Binance durranhat ki legközelebb?
- A chipipar megmentését is a mesterséges intelligenciától várják
- 1000 dollár kölcsönt ad bárkinek az Apple
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- A chipipar megmentését is a mesterséges intelligenciától várják
- Windows 10
- Microsoft Security Essentials & Windows Defender
- DIGI internet
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Aliexpress tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Router gondok
- JavaScript topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem a feltételes mód használata helyett a folyamatos jelenidő használata lenne indokolt.
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
Egon
nagyúr
A média manipulál, ki gondolta volna?
A médiumok 99%-a ezt teszi, max. nem álhírekkel, hanem tények egyedi tálalásával, esetenkénti elhallgatásával.
Ettől még persze lehet jogos a TikTokkal szemben megfogalmazott kritika."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
jaszy91
aktív tag
Ehhez kellene használnom a TikTok-ot is, hogy sikerüljön.
5900x - RTX2070 - 2*8GB 3200Mhz - Seasonix GX750 - 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus GT501 - Dell S2522HG
-
nubreed
veterán
Én is valahogy így. De azért itt van a másik véglet: [„Függő vagyok!” – tiniket kérdeztünk a TikTok korlátozásáról]
10 - 23 órát is használják.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
Ez nagyon az, egyetértek.
#6 Rocket6: Én is valahogy úgy érzem, hogy nem lesz ennek jó vége ha ennyire túl tolják. Az egy dolog, hogy 18 év alatt napi 1 órában korlátozna a TikTok, de ezzel a szellemi színvonallal amikor 18 éves lesz mi garantálja azt, hogy nem fogja ugyanígy túl tolni a tiktokozást? Semmi. Addig meg találnak más platformot. Ott van pl a YT shorts (amit én általában utálok) de nyilvánvaló, hogy ezt a YT a tiktok miatt vezette be.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
ThodEE
őstag
Én észre se vettem, bár megmondták az előző hozzászólásomra is hogy paraszt vagyok
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
bambano
titán
"az fbi szerint észre sem vennénk, hogy a tiktokkal befolyásolnak minket": ez most ilyen önbevallás volt?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Aryon87
félisten
Rögeszmés betegek ezek komolyan.
A TikTok minek a konkurenciája amúgy? Talán az Instagramnak ami Amerikai (mily meglepő)?Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
Armagedown
őstag
Az új előfizetési modelljükkel tökéletes platform lehet a camgirlök számára.
[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Ajajj, FBI-ék nem szeretik a konkurenciát
"Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn
-
Dr. Akula
nagyúr
Én a többi csücsörítős szelfizős oldalt is betiltanám. Fészbúk, insta, meg még ki tudja mi van még.
-
troller
senior tag
Végülis tekinthető agymosásnak a sok csücsörítő, pucsító tini pitsa látványa, csak azt nem értem, hogy az FBI miért lát ebben konkurenciát?
Asus P8H67M-LE; i5 3330; 2x4GB DDR3; Gigabyte GTX 1060 3GB WINDFORCE OC
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Juhaszatti #20 üzenetére
Az Insta próbálja a TikTok-ot utánozni. Nálam lassan több a videós tartalom, mint a képi. És a képek érdekelnek ott nem a videók. FB-nál is jönnek be a hülye Reels videók, amit nem győzök eltüntetni, de állandóan visszajön. Az se érdekel. TikTok ebből jobb legalább.
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
AssAssynn
őstag
Tudjuk, csak a Facebook jó, ami ugyanezt csinálja, csak az amcsi kézben van. Nevetséges.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Johnny001
senior tag
Hali!
Ilynekor örülök, hogy már idősebb vagyok és nem voltak ilyen szemetek fiatalkoromban, amik elvették volna az időmet, a csajozástól, bulizástól, tanulástól, eddzéstől stb.
Üdv.: Zsolt
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
Aryon87
félisten
válasz
Johnny001 #23 üzenetére
Igazából ez most is tartható lenne, ha a szülő következetes lenne, és nem ugorna a csemete minden szavára, aki majd a szemét is ki fogja csalni később a szülőnek. De ma már digitális világban élunk és az elbutítás korszaka következik.
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
válasz
Armagedown #14 üzenetére
Miért, eddig?
@Johnny001 : Pont csajozásra valók...
@AssAssyn : Mintha a Fb-t nem fingatnák eleget otthon is.
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
paatrick
senior tag
Néha látok cikkeket arról hogy Kínában és Kínán kívül a Tiktok durván másképp van beállítva a videók ajánlásánál.
Ott azt írják hogy Kínán belül a 18 alattiaknak arányaiban sokkal több otthon végezhető egyszerű kísérletet, fejtörőt, matematikai levezetést meg ilyen érdekes oktatós videót ajánl be, mindenhol máshol meg inkább a videóban is elhangzó táncolós videót meg beauty cuccokat.Nyilván ezt nehéz megerősíteni, mert a tiktok úgyse adja ki az algoritmust.
Nekem mondjuk nincs, sosem volt, youtube shortra néha odakattintok aztán 5 perc után csak tátom a számat hogy valaki tényleg ezt komolyan gondolta hogy vicces lesz???? de aztán látom hogy ott van rajta 2 millió lájk6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Chp
őstag
Egyem a szíved, nem tán téged sodort aggodalomba a másnak címzett hozzászólásom? A felmerült kérdéseid arra engednek következtetni, hogy hasonlóképp gondolkodsz mint endrúdí kolléga, amivel nincs probléma, ha nem hasonló módon vágod rá másokra a véleményed és frusztrációd egy olyan ajtóként, ami nagyon nem a keresett szobára nyílik. Komolyan választ vársz arra, hogy miért törölje az ember a száját? Nyálat köpködve fröcsög tele egy teljesen másról szóló írományt, s a keksz, mint jól végzett dolog jutalmát jelképezve tényleg itt kell legyen leírva, hogy értsd? Azt hiszem te inkább nem akarod érteni, de van értelme egyáltalán elkezdeni egy vitát? Mert abban nem leszek ám partner, akármennyire is felkértél keringőre a hozzászólásodban, melyre ez szolgál válaszként. Szerk.: Én itt fejeztem be.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Konkrétan nyugat-EU tényleg hanyatlik, a világgazdaságban, geopolitikában betöltött szerepét nézve. A helyzet pedig egyre rosszabb, mivel úgy néz ki, hogy az USA megb.ssza az eu-s autoipart, ami kb. az egyetlen megmaradt húzóágazatunk, mivel csak ültek a németek is a sok pénzen, annyi eszük nem volt, hogy befektessék technológiai fejelsztésekbe, így hát lof.sz sincs errefelé és nem is lesz mostanában. Kína pedig húz el mellettünk, nem véletlen, hogy az USA már elsősorban Ázsiára koncentrál, az EU már csak a futottak még kategória sajnos.
Itt még azon is évekig vitáznak majd, hogy kell-e nekünk chipgyártás, fejlesztés, meg hogy mi lesz a szegény vadgalambokkal amik rárepülnek a napelemre.....Biden meg 2 év alatt összehozott egy olyan gördülékenyen működő zöld átállást, ami kb forradalmasitja az elkövetkező pár évben az amerikai gazdaságot, na és persze még az EU-nak is betesz, szal ez a gond is letudva, rég bökte már a csőrüket a német exporttöbblet..
Na persze ez már erősen OFF.[ Szerkesztve ]
-
descence
tag
Most függetlenül attól, hogy valójában mi megy a háttérben, azért bennem felmerült egy gondolat, hogy miért is akarják valójában betiltani (nem, nem feltétlenül a "mert a gyerekek...").
Nemrég Ohio-ban történt egy elég komoly vasúti szerencsétlenség, amikoris egy vegyi anyagokat szállitó tehervonat siklott ki. Ez bárhol, bármikor előfordulhat, de az, hogy a média agyonhallgatta az esetet, és jóformán csak tiktok videókból lehetett értesülni róla, azért elég fura.
Nem lehet, hogy azért akarják betiltani, mert sokkal gyorsabban terjed az információ (igen, ennek elég nagy veszélye is van a temérdek fake news ismeretében), és nem tudják úgy kontrollálni, mint a hagyományos csatornákat?
Az pedig, hogy épp ki hallgat le kit, szerintem nem újdonság, főleg a mai, technológiával átszőtt életünkben.... -
Dr. Akula
nagyúr
"Nemrég Ohio-ban történt egy elég komoly vasúti szerencsétlenség ... és jóformán csak tiktok videókból lehetett értesülni róla"
Nemrég Budapesten is történt egy büntetőfékezős eset, és arról se lehetett értesülni az amcsi lapokban. Szerintem elhallgatják a szíriuszról jött reptiliánok, és ezért kellett mennie a tiktaknak...
-
Aryon87
félisten
Ebben lehet valami.. Míg a média manapság cenzúrázva van, addig a TikTok szabadon és nyersen adja azt amit. És ennek nyilván nem mindenki örül. Pláne hogy a tartalom hamarabb netre kerül, mint mire kiérnek a hírcsatornások.
-
Aryon87
félisten
4 telón fent van a tiktok, de egyiken sem látom azt a plusz programot. rejtett alkalmazás meg nincs fent. ha meg kémlelni akarnak, a FB/Messenger és Insta + Chrome hamarabb lekémlel. De főleg az első páros teszi meg hamarabb.[ Szerkesztve ]
-
Te tényleg azt hiszed, hogy egy bármilyen backdoor fent lesz appként?
Amgy ez a "szabadon adja" csak annyi, hogy bármit felölthetsz. Instára, Facere stb is. Mondjuk ha nagyon durván törvényellenes, akkor... se feltétlen szedik le, hát milyen álhíreket enged a Face is, komolyan.
[ Szerkesztve ]
-
ALBY
senior tag
A nemzetbiztonsági kockázatok is nyilvánvalóak persze,
de még nagyobb probléma ezzel a primitív viselkedésre ösztönző "platformmal"
a kultúra rombolása, és a személyiség torzulás lehetősége.
A többi szociálmédia, természetesen gőzerővel megy ezek felé is, csak még kevésbé hatékonyanA lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
GagyiSSD
lelkes újonc
"Az FBI szerint..."
nincs több kérdésem.
-
Crus
senior tag
Aszongya' TikTok... jó, hogy mindjárt nem Facebook... Mégis ki a tököm használja ezeket a pöcegödröket? A büdös életben nem adnám meg még a kamu e-mail címem se, ezeknek a nyomorult adathalász mamutoknak. Persze pár milliárd légy nem tévedhet
Fun fact: Voltam sok éve egy állásinterjún, ahol elég hamar rákérdeztek arra, hogy mi a FB accountom elérhetősége. 1 percben kifejtettem nekik, hogy jelenleg is (akkor) per folyik a FB ellen, mert a személyiségi adatokkal úgy bánnak, mint mosónő a ronggyal, valamint BÁRMIKOR 15 perc alatt készítek egy olyan FB oldalt, ahol én vagyok a legmenőbb arc... kérdés mi lenne az értelme, már azon kívül, hogy a többi lájkvadász hülyét utánozzam? Hogy beálljak a sorba? Hogy bégessünk együtt?
Meg se vártam mit reagálnak, mert tudtam róluk, hogy FB power userek, csak röhögve, harákolva távoztam.
Ja és amúgy Goldstein ügynöke vagyok.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc
-
8th
őstag
Az a fránya tiktok. Még szerencse, hogy cukiberg fosbúkja a letekert oldal elérésekkel, önkényesen letiltott oldalakkal, az agresszíven a pofánkba nyomott kikapcsolhatatlan politikai tartalmakkal és hirdetésekkel nem manipulálja a felhasználókat. Ohh... várj!
-
"Fun fact: Voltam sok éve egy állásinterjún, ahol elég hamar rákérdeztek arra, hogy mi a FB accountom elérhetősége. "
Amatőrök. Anélkül szoktak stalkolni, hogy megkérdeznék.
Engem sem találnak meg rajta, mert... elég jól le van védve az accountom. (És ha megtalálnak, akkor sem látszik kifele semmi.)Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
fatpingvin
senior tag
ezt egy amcsi hárombetűstől olvasni, hát hangosan felröhögtem
[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Rocket6
senior tag
-
lazyfakk5
junior tag
Olyan boldog vagyok, hogy valaki megakarja menteni a lelkemet a gonosztól. Isten áldja az Amerikai Egyesült Államokat!
-
philoxenia
MODERÁTOR
A tiktok a szegény ember pegazusa?
Általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...
-
GagyiSSD
lelkes újonc
válasz
philoxenia #48 üzenetére
.... vagy a vágóhídra önként jelentkezők Windowsa.
-
Csiperhu
csendes tag
Hol lehet ilyen tiktok venni? Ha az amcsik tiltyák akkor biztos jó nema?
Új hozzászólás Aktív témák
it Készülődnek az USA-ban a TikTok amerikai betiltására, de az EU és Kanada sem nézi jó szemmel a történéseket. Az FBI is elmondta a véleményét. Közben a chipektől és az ASML-től is elvágnák Kínát.
- Új Dobozos Acer Aspire 3 Gyors "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" i7-1165G7 16GB 512GB SSD FHD IPS MATT
- MSI RTX 3070 8 GB SUPRIM X TRIO LHR MENTES - 6 HÓ GARI
- Új 12.Genes! Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6 -40% Bivaly i7-1255U 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Thrustmaster tx
- Új, BONTATLAN, Garanciás Huawei MateBook D15. / I3-10110U / 8GB RAM / 256GB SSD / 15.6" Kijelző.
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest