Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
A YT Shorts funkciója azért nem a TikTok tátika színvonala. Nagyon sok kreatív alkotó oszt meg villámtippeket short formában, amihez régebben 15-20 perces videókat kellett végignézni, hogy kihámozd belőle a lényeget. Néha pedig tényleg nincs szükség egy jó tipphez 30 másodpercnél többre. Aki meg nem annyira expert, az nyugodtan nézheti az extended változatot is. Mert a Shortokat általában valós, hosszabb videókból vágják össze rövidre.
A TikTokon meg csak a f.szkodás megy.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
nubreed
veterán
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Csajozásra azért nem jó, mert rengeteg felesleges randit kell lebonyolítani, régebben hamarabb kiderült minden!
Most már csak ez van, annak idején, valahogy volt, lett mindig alkalom, most nincs.
Sajnos igazad van!
Még most is könnybe lábad a szemem, amikor arra gondolok, hogy mennyi pénzem volt amikor az első pc-ket árultam, szereltem!
Üdv.: Zsolt
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
"amihez régebben 15-20 perces videókat kellett végignézni, hogy kihámozd belőle a lényeget"
És milyen jó volt, amikor ugyanezt írásban, amiben lehetett keresni...BTW a YT shorts dedikáltan a Tiktokra adott válaszuk. Korábban is lehetett 1 perces videókat feltenni, mégsem csinálta senki
Ettől függetlenül mindegyik marhaság.Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
komi77
senior tag
Szerintem én is őskövület lehetek.
Azt értem és még támogatom is, hogy kormányzati eszközökön tiltják a használatát. Arra csak feltételezéseim vannak, hogy a Tik Tok - vagy más ilyen izé - milliók adatait hogyan irányíthatja. Gondban lesz/van a világ. Emberek tucatjait látom, hallom ahogy családok, egzisztenciák, életek esnek szét a "közösségi terek" szolgáltatásait adó programok, felületek által. Nekem még a megnevezés is szar. Mi az, hogy közösségi? Ezek csak virtuális akármik, profilokkal. Nem közösségek. Itt nem valós kapcsolatok épülnek, hanem profilok csevegnek, akármiznek. Közösségek a strandon, a kondi teremben, étteremben, stb. helyeken vannak: élő emberek kapcsolódnak valósan élő emberekkel. Ezek a közösségi izék csak az élet időt veszik el a használótól. Inkább megyek sörözni haverokkal, az valós. Közben még akár néhány szép hölgyet is láthatunk, ....-unk.
Szegény ember kézzel nőz.
-
arty
veterán
tehát pl itt a ph!-n, fórumtopikok törzsközönsége a közös témáról elbeszélgetve, problémákat megoldva, egymásnak segitve nem működik közösségként? (csak mert nem járnak össze hétvégente kertipartizni, kocsmázni?)
szerintem nem annyira más ez se, mint a faluvégi kurtakocsma volt anno
#31 Sinesol
ezt nem úgy mondjuk, hogy nyugat-EU, hanem a nyugati életforma magaviszont büszke haldoklás ez.... legalábbis nekem jó érzés, hogy nem vagyunk annyira silányak, mint az usa/kína/stb - MÉG. és ha ezért kicsit lejjebb kell adni a hájlájfból, ám legyen, van hova visszavenni
amugy konkrétan mit csináltak Bidenék, ami akkora cucc?
és miért nagy szám az, miközben egy vesegyulladásba megdöglesz betegbiztosítás nélkül?barbárok...... de legalább "olcsó" az ájfón?
[ Szerkesztve ]
stadion, kisvasút, freemail, digi, vodafone
-
Hm. Tehát a profilok mögött nem valós emberek vannak?
Akik bulikat szerveznek, stb...? Szóval a végén személyes találkozások vannak?
(Nem beszélve arról, hogy én egy csomó, több száz km-re élő ismerőssel Facen tartom a kapcsolatot.)
Jó dolog lenne ez, de egyre szarabbul működik, és teljesen gonosz módon használják a tulajdonosai.Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
Nagyon sokk függ attól hogy az adott oldal / közösségi oldal, mennyire akar le süllyedni egy bizonyos szint alá, és az szerint alakítani a szabályzatot.
A Ph! mögött meg gondolom nem is áll semmilyen " szuper " okos algoritmus, ami mondjuk eldönti neked hogy melyik topikot olvasd. -
Sinesol
veterán
7500 dolcsi támogatás adnak elektromos autókra, de csak kizárólag azokra amiket az USA-ban, Mexikoban, vagy Kanadaban gyartanak. Japánok és Eu-s politikusok máris könyörögnek a kivetelért, de Biden mereven elzárkózik tőle, azt mondta nem lesz semmiféle kivétel, az amerikai ipart akarja támogatni. Szóval amit innen odavisznek, az 7500 dolcsi hátrányból indul, így nehéz lesz eladni kocsikat. Persze biztos lesz pár cég, aki majd odaépit gyárat, viszont az ott is fog adózni.
Plusz ugye átfogó állami támogatás az amerikai cégeknek, emiatt megint csak mindenki más versenyhátrányban lesz. Végül pedig átlátható zöld átállás, nincs felesleges bürokracia mint eu-ban, hogy mondjuk napelemre ennyi, hőszivattyura annyi, új technologiakra semmi, mert még nincs rá jogszabálystb. Az USA-ban bármi ami zöld, arra gyakorlatilag azonnal megy a lóvé..
[ Szerkesztve ]
-
komi77
senior tag
Értem a véleményed lényegét és nem is vitatom. Nem az ilyen vagy ehhez hasonló hasznos szakmai fórumok közösségi jellegével van problémám. Az olyan közösséginek nevezett terekkel mint amiről a cikk is szól. Ezek javarészt - kivételek persze vannak - nem hasznos, intellektuálisan és erkölcsileg is kifogásolható tartalommal árasztanak el. A probléma az ebben a miliőben töltött idő, a "közösség" által diktált magatartáshoz, véleményhez, normákhoz való csatlakozás, stb. Ha nem állsz be a sorba nem leszel a "közösség" tagja. Főleg ha még véleményezed is az ottani dolgokat. Szerintem roppant módon káros ez. A rengeteg fake tartalomról nem is beszélve.
Persze aláírom, hogy van hasznos lehetőség is ezeken a felületeken. Normális kapcsolat tartástól az üzletelésen át rengeteg minden. Viszont erre vannak más minőségi megoldások is min pl. a PH oldal. Ezeken felül meg mindenkinek a személyes kontaktolást javaslom. Ez csak az én véleményem, nem kell szentírásnak venni.#57 hcl A profilok mögötti "valós" ember témát nem feszegetném. Részben egyet értünk, másrészt mindketten tisztában vagyunk azzal, hogy a mögöttes "valós" személy nagyon nagy számban nem az akinek a profil láttatja.
"Jó dolog lenne ez, de egyre szarabbul működik, és teljesen gonosz módon használják a tulajdonosai." ezzel viszont nagyon egyet értünk.Szegény ember kézzel nőz.
-
"másrészt mindketten tisztában vagyunk azzal, hogy a mögöttes "valós" személy nagyon nagy számban nem az akinek a profil láttatja."
WTF, az ismerőseim gyíkemberek?
99%-ban olyan emberek vannak Fb-n bejelölve, akiket tényleg ismerekVeszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
-
válasz
aprokaroka87 #62 üzenetére
Nemtom, a gyíkemberek hogy bírják az alkoholt?
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Pötyi
őstag
Ezt magyarázza meg nekem valaki, mert nem bírja felfogni az agyam:
"Az FBI szerint a kínai kormány amerikaiak millióinak adatait irányíthatja a TikTokkal..."
QNX is cool!
-
komi77
senior tag
Nemáá. Fennakadunk valamin amit tudunk, hogy hogyan működik a világban. Nem a Te ismerőseidre gondolok. Általános jelenség ma, hogy egy profil - kimaxolva, lájkvadászan, stb. - nem adja vissza a mögötte lévő személy tulajdonságait. Sokan - nem az Ismerőseid - olyan képet mutatnak magukról a profilok által, amilyenek szeretnének lenni. Persze csak a megszólalásig szépek
. Más tulajdonságokat is túlozva mutatnak. Ezek csak álmok, nem a valóság. Ezért pedzegetem a valós kontaktokat - és más okok miatt is. Szerintem érted miről hadoválok.
Szegény ember kézzel nőz.
-
Ja, az más kérdés. Ilyen jellegű csalások voltak a net előtt is, a Fb előtt is, csak nem volt ilyen könnyű.
" Sokan - nem az Ismerőseid - olyan képet mutatnak magukról a profilok által, amilyenek szeretnének lenni."
Ezek az emberek is léteztek a Fb. előtt. Indián nyelven "hülye" a nevük, nem az Fb. okozza őket.Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
Srácok! Melyik az a platform, amelyik elterjesztette az álló nézetű videókészítést? Az én lelkivilágomat az befolyásolja. Néznék a tévén YT videót, erre álló nézetű.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
fatpingvin
senior tag
tolnak mindent az okostelefonos szcéna felé ahol elsősorban a fogyasztás megy, tartalomelőállítás csak a digitális szemét szintjén amiből viszont ugyanolyan jól lehet adatot bányászni.
nyilván ezt bátorítják az értelmes tartalmakkal szemben elvégre ezt bármelyik majom tudja mennyiségileg művelni.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
válasz
fatpingvin #72 üzenetére
De, csak annyi a különbség, hogy készítéskor elfordítja a telót.
-
OK, de ez emberen múlik. Maga ez, hogy legyen ilyen platform, tök jó, lehet hasznosan használni. Ha valaki hülye, hát az hülye volt 40 éve is, és tukmálta magát a rokonokra, stb.
@Somatom : Nem, a célcsoport nem okos ennyire
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
-
válasz
Juhaszatti #75 üzenetére
Én is így tudom. Úgyhogy azonnal be kell tiltani!!!
-
válasz
Armagedown #77 üzenetére
Vannak hülyébb képarányú telefonok is, mármint hosszabbak, és azzal is állóban videóznak, fényképeznek
-
-
válasz
Armagedown #77 üzenetére
Volt egy YT videó, amiben a helyes képarányt demonstrálták. Úgy rémlik, hogy egy srác csinált videót egy csajról, az meg lelőtte, mert állóban videózott. Jó lenne ráakadni arra a videóra.
-
-
-
-
-
El lehet, de valamiért mégis mindenki állóban videóz... Ezt nem a Tiktak vagy a Juhtyúk terjesztette el, ezek az oldalak a felhasználók miatt csinálták állóra a formátumukat...
-
Hát ez az! Agyf...t kapok tőlük, pedig nem is vagyok TikTok felhasználó. Csak szeretek Funny Animals összeállításokat nézni YT -on.
Szóval, úgy is képes befolyásolni, hogy nem vagyok regisztrált felhasználó. Veszélyes! Írtandó![ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz
Armagedown #91 üzenetére
Ha jól tudom, akkor pivot módnak hívják. Eddig csak pénzváltókban láttam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
it Készülődnek az USA-ban a TikTok amerikai betiltására, de az EU és Kanada sem nézi jó szemmel a történéseket. Az FBI is elmondta a véleményét. Közben a chipektől és az ASML-től is elvágnák Kínát.
- X390 Yoga 13.3'' FHD IPS érintő i5-8365U 8GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv aktív toll gar
- Üzletből, garanciával, Új AIRPODS PRO 2 MAGSAFE
- Corsair HX1000 1000W Platinum 80+ Moduláris Tápegység - Gari + Számla, Ár alatt! BeszámítOK
- Logitech G Pro X Wireless Headset - Gari + Számla, Ár alatt! BeszámítOK!
- Lexar ARES RGB DDR4 16GB Kit (2x8GB) 3866 MHz CL18 Fehér - Új, Gari + Számla, Ár alatt! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest