Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz tboldi #12804 üzenetére

    Tekintve, hogy 3 helyről hoztam el a vizsgabiztossal való beszélgetés után mielőtt még vizsgára került volna a sor, nem volt baj. Sőt, ma mehettem volna utoljára nyugodtan a régi műszakimmal, holnaptól csak útvonalengedéllyel, úgyhogy szűkös sem volt.
    Érdekes, ahol végül vizsgázott, úgy fogadott a vizsgabiztos a vizsga után, hogy "végre egy autó, amin jó a fék, jó a futómű, minden patent".

    Az autóklubbos vizsgabiztos úgy kezdte, hogy "erre mi nem vagyunk akkreditálva". Kis hijján megkérdeztem tőle, hogy akkor mégis mi a tökömet csinaltok itt? Mert aki vizsgáztathat az ezt is vizsgaztathatja, a többi viszont semmit. De tűrtöztettem magam és eljöttem egy köszönömmel, mert jólnevelt vagyok. Csak nem értem, miért néz hülyének? Mondja azt, hogy hülye hozzá (Egyébként tényleg, mert 6-7 éve kollégám MK2 fókáját eredetvizsgáról kivágták, mert nem az alvázszámot hanem valami alkatrész cikkszámát találta meg a zseni és persze, hogy nem egyezett a papírra írt alvázszámmal. Meg kellett mutatni neki, hol az alvázszám, utána át ment a fóka. Ha az én autómmal csinálja ezt, benyelem, mert nem mindennapos látvány, de egy MK2 fóka...) és elfogadom, eljövök.

Új hozzászólás Aktív témák