Új hozzászólás Aktív témák

  • dino_m

    senior tag

    válasz zsalesz #1135 üzenetére

    A furcsa egy igazán jó kifejezés csak sajnos értelmezhetetlen. Mert mihez képest furcsa?
    Hadd mondjak egy példát! Ha valaki évekig hajt egy BMW M3 E92-őt és egyszer csak elkell adnia, mert a lakás felújítás sokba kerül. :K Majd átül egy Peugeot 308-ba, de a márka hűség miatt mind a két kocsin ugyan olyanok a gumik, akkor is furcsa az M3 után a Peugeot. És ez a valóság, nem virtuális. Szóval mihez képest furcsa?
    Igazából ami furcsa az AMS2-ben az az alapbeállítás a legtöbb autón, továbbá furcsa a fékmechanizmus, furcsa a differenciálmű lemodellezése, persze nem minden autónál. Továbbá még ott van a pályafizika, ami szintén összefügg a fent leírtakkal és a gumifizikával és ez mind összefügg az FFB-vel, mivel az változik a fizikai beállítások módosításával együtt. De a gumi mindezek ellenére kezelhető, sőt majdhogy nem már természetesnek hat. Hozzáteszem, hogy számomra, mivel egy szimben számolni kel azzal, hogy mindenkinek megvan a maga elképzelése, hogy milyennek kellene lennie.
    Egy dolog biztos, hogy én nem szeretek szimeket összehasonlítani, mivel többnyire más koncepciók, más motor hajtja őket és láthatjuk, hogy minden szim készítő kicsit másként látja a valóságot. Ha nem így lenne, akkor minden szim egyforma lenne és olyan lenne, mint a valóságban. :K

    [ Szerkesztve ]

    Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Új hozzászólás Aktív témák