Új hozzászólás Aktív témák

  • grigorealin

    újonc

    Sziasztok ! Néhány kérdésem lenne ! Illetve ha valaki tudna segìteni , tanácsot adni azt is elfogadnám :)!
    Szóval.
    Első kérdésem http://www.shaudio.hu/termekkatalogus/sp-audio/midrangekozep-sugarzokmelykozep-hangszorok/sp10cm-4-ohm-midrange-ferrite-200-watt-rms-293.html
    Mi a véleményetek erről a hangszóróról?
    2. Van nekem egy hangfalam itthon amibe bevan épìtve az előbbi hangszóró egy subwooferrel együtt egyazon ládába , hangváltó a ládában nincs , mind a 2 autóhangszóró , sorba vannak kötve így 8 ohm ellenálást tanusìtanak együtt.

    Miben más egy autóhangszóró mint egy "sima" hangszóró pl voice kraft , reflex , jvc, stbstb amiket 3 utas hangfalakban használnak?

    Kellene e hangváltót tennem a ládába?? Ha igen milyet és hogyan ?

    Jelenleg egy Technics su v5 erősìtővel van hajtva a hangfal azonban a hangzása hát... öhm... viszont bátyámnál egy Quad 405 2×120 wattos erősìtővel és egy behringer keverővel szinte tökéletesen szól , milyen erősìtőt tudnátok ajánlani amivel kellőképpen meglehetne dolgozni a hangfalat és a hangzás is jó lenne? A Technics-et 4es hangerőre tekerve elkezd torzítani a hangfal nem is kicsit ez miért van ? ( a Quad kombóval sokkal komolyabb terhelés alatt is szépen szól )

    Mit javasoltok hogy rendbetegyük a dolgokat? Tudom nem feltétlen autóhifihez tartozik csak részben de nemtudok hova fordulni :( . Válaszaitokat előre is köszönöm ! ÜDV! :)

Új hozzászólás Aktív témák