- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Az autós hangszórónak melyik átmérője van megadva? A külső tányér ahol a csavarozás van, vagy a kialakított lyukméret? -
aneda
senior tag
válasz Bubee82 #14255 üzenetére
Szerintem érdemesebb inkább használtat nézni.
Ennyiért bőven kapsz használt, de jó állapotú márkás belépőmodellt, kicsit drágábban új márkás USB fejet is.
Ez nem sznobizmus, de a neves gyártók modelljei nem fognak elromlani mindjárt beépítés után, és nem két hétig működnek csak. Hangminőségük, kezelhetőségük, minőségük fényévekkel jobb mint a kínai társaiké.
Ha mindenképpen ilyen low cost modellt szeretnél, vedd olyan helyen, ahol könnyen tudod gariztatni.Az oroszok már a spájzban vannak!
-
codilandi
tag
A Hummás képek között van egy Citroen Xsara Picasso, ami full Scan Speak...
Azt láttátok már??? (érdemes megnézni)
Nekünk volt egy ilyen Citroen Picasso itthon 4 évig és eszméletlen milyen terek vannak abban az autóban...az előrefelé szélesedik...a műszerfal és az első szélvédő felé... jóval nagyobb belül mint a Q7 meg a Zafira, de szerintem a Sharan/Alhambra/Galaxy-t is felülmúlja... eszméletlen széles és hosszában is nagy.
Ha egyszer választani kellene sq-ra autót, akkor egyértelműen : CX Picasso -
Gergőke88
addikt
Tudtok ajanlani Del-Pesten egy jo autohifi boltot? Olyan lenne jo ahol ingyenes a fej beszereles. Koszi
-
-
rooland
senior tag
válasz csongi #14273 üzenetére
Azigen! Tetőbe mehet pár tábla bitumen meg merevítés, mire merev doboz lesz belőle.
De ha úgy nézzük tök jó, tetszőleges méretű dobozt lehet építeni a tetőben, csak merevítő "deszkák" kellenek a kívánt helyekre és kész is a zárt doboz. Esetleg egy reflex cső a kárpit és a tetőlemez közé beférhet extraként...[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Van közületek olyan aki az Ipod/Iphone készülékét csatlakoztatja a fejegységre?
Minden készüléknél azt írják, hogy az opc. kábellel. Viszont sok youtube videón pedig az eredeti Apple kábellel használják. Mi lehet az igazság? Készülékfüggő? Nekem ez az egyetlen funkció lenne a leghasznosabb, nem akarok cd-t írni, pendriveot használni. Illetve nem akarok olyan készüléket venni, amihez még 10 ropi az Ipod kábel.Köszi a segítséget! -
cicmanyek
aktív tag
válasz csongi #14282 üzenetére
Na közben jött hozzánk egy wagoúr , úgyhogy megpilláztam és tényleg úgy van.
Viszont így csak akkor lesz normális hangzásod a kocsiban , ha szétfaragod az első kárpitot.
Ha ez elsőre kételyeket ébresztene benned akkor nézd meg az oldalamon: itt.
Nálam sem vol hely , de csináltam neki...Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
-
csongi
veterán
válasz cicmanyek #14286 üzenetére
Szép munka!!
Ennyire nem merülök bele, Női autó rövid távon használva. Csak nem akartam olyan hangszórót venni ami csak nyikorog mert azért nincs értelme pénzt adni. ebbe a kategóriába elég lesz neki egy pár 100-as SAL valami két utas recsegő. Szerintem kielégíti az igényeket.
Faragni meg szét faragtam én is már a némettől a japánig mindent ami beállat a műhelybe
Ebbe is magam szereltem be a rádiót -
csongi
veterán
Csak ámultok és bámultok a kis tetőlukon mi
-
k-feri65
senior tag
simán 16 os befér a wagontetőbe...nekem volt benn macrom...anno
értem én de le sz@..m
-
Prego
senior tag
Sziasztok, lehet most meg fogtok kövezni
Nemrég vásárolt autómhoz kaptam egy Kenwood KDC-W427 fejegységet. A keretet már nem igazán tudom visszatenni rá mert le van törve róla egy pöcök. Újabban viszont már nem igazán akar bekapcsolni, max ha párszor leveszem-visszateszem az előlapot.
Szal felmerült bennem hogy kapna egy új fejegységet. Mivel nem vagyok sem autó HiFi megszállott, de még csak rendszeres autóhasználó sem, ezért nagyon nem szeretnék több tízezret rászánni, viszont amikor autópályán megyek, akkor elalvás ellen be szoktam kapcsolni.
Most konkrétan egy ilyen eszközt nézek, tudom hogy nem egy márkás cucc, de úgy érzem képességei maximálisan megfelelnek az elvárásaimnak. Van esetleg valami ellenjavallat a márka vagy az árkategóriával?Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest