-
IT café
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy egy DLD zárt ST300as mélyláda mennyit érhet manapság?
(eladó lesz, úgyhogy lehet jelentkezni ha érdekel valakit )Olyan, mint a képen, csak reflexcső nélküli változatban.
UI.: és egy rács van a hangszóró előtt.[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
Magnat Bull Power 216 nem széthajtva mennyit érhet manapság?
Van most egy eladó, 8e.-t kér érte a tulaj.
Van egyébként ezzel a szettel valakinek tapasztalata?4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Az-X
őstag
Urak... nem tudom ki mennyire követte mostanában az autóm fejleményeit, a lényeg, hogy eladom az egész hifit. Ez nem azt jelenti, hogy abbahagyom a témát! Valószínűleg túladok a verdán... de nem akarom ezzel terhelni a topikot.
A lényeg, hogy eladó minden.
:)
-
Nescafé
őstag
van valakinek fálj formátumban kézi könyve pio p88rsII höz?
vagy link a fáljhoz?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
codilandi
tag
Hy mindenki!
Feri kíváncsian várjuk az Sq Kupás képeket
Jó kis verseny volt, kár, hogy nem jöttetek ki Az-X, Orbano, G. Zs, az összes autót érdemes volt meghallgatni! Nekem is sikerült nyernem, de remélem van még annyi tartalék a rendszerben, hogy jövőre mindenféle anyagi ráfordítás nélkül tudjon az autó jobb lenni. Egy szezon és 4 verseny kellett hozzá, hogy úgy szóljon az autó, hogy nekem is tetsszen végre, mondjuk lehet a Lurdyhoz kellett volna inkább többször járni
Elképesztő, de az első és az utolsó verseny között ÓRIÁSI különbség volt nálam hangban is és setup-ban is. Hihetetlen mennyit tudott javulni csak a tapasztalatoknak és ebből kifolyólag a beállításoknak köszönhetően.
-
cicmanyek
aktív tag
válasz codilandi #13911 üzenetére
Jó volt bizony , nem akartam minimálban idulni , hogy ne szóljak bele a kettőtök küzdelmébe , ha már egész évben csatáztatok , így az Andris ellen mentem(Audi S6) és nagyon meglepődtek , hogy mennyire megszorongattam...
Ha készen lesz végre teljesen nagyon ütős kis rendszer lesz , csak az a baj , hogy a színpad mélységét az autó akusztikája miatt nem nagyon tudom növelni.
Szélesnek már most is széles mint egy 3 sávos autópálya , de a mélység...Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
-
codilandi
tag
válasz cicmanyek #13912 üzenetére
azért az szép, hogy Andrist megszorongattad nagyon jó hang lakozik abban az Audiban. A tiédre is kíváncsi vagyok, most sajnos nem hallgattam meg, de ha megyek lurdyba mindenképp beülök a bömbibe. A mélység talán a legnehezebb. Danó Sárbogárdon nekem pont a mélységemet dicsérte nagyon, hogy az autó méreteihez képest milyen jó. És erre a magyarázata ez volt: "Az biztos, hogy jó helyen vannak a magas sugárzóid" Egyébként akkor minden szar volt, csak a mélység volt jó De viszont sokat mélyült a beállítások és a magas forgatások miatt is.
Pont azt beszéltük Ferivel, ha valamit állítasz borul minden, úgyhogy mindig szar lesz az egész
-
Az-X
őstag
válasz codilandi #13911 üzenetére
Nagyon szerettem volna menni, csakhogy a Volvo már a múltkori szentendrei versenyen is szervizben állt, sajnos azóta is ott van. Valószínűleg Ő többet versenyezni nem fog már. Nem törött össze vagy ilyesmi, csak az a tervem, hogy most megcsináltatok rajta mindent, aztán lecserélem. Az új kocsival meg meglássuk lesz e olyan kategória amiben tudok indulni Lurdy-ba ha csak be nem üt a ménkő és meg nem veszik a hifit, vagy a kocsit akkor lemegyek még
Szerk: Ja és persze grat a sikeredhez!
[ Szerkesztve ]
-
Az-X
őstag
válasz shteer #13907 üzenetére
No akkor nagy vonalakban
Pioneer DEX-P9R + DEQ-P9 - 150.000
2db Helix E40 - 80.000 (/db)
MB Quart QSF 216 Nano szett - 150.000
2x5m Neotech KS-1440 - 12.000
Ezek most is a kocsimban vannak, meg lehet hallgatni őket.
Van még...
MB Quart RSH 252 sub (új) - 30.000
2db Dragster DA 604 - 27.000 (/db)Az árak irányárak! Beszámítani tudok, olyasmi cuccokat amikkel el tudom adni a kocsit. Ezalatt értendő: első ajtóba 16-os szettet, hátsóba 16-os coaxot, kalaptartóba 2db 20-as freeair-t. Ezekből kifejezetten érzékeny típusok érdekelnek (Hertz, Micro...) amikkel elbánik a gyári fej. Sajnos a gyári sugárzókat kidobáltam.
-
Az-X
őstag
válasz codilandi #13916 üzenetére
A hibája nagyon bonyolult... amúgy az AC-val vannak gondok. Szerettem volna megúszni a komplett cserét, de sajnos úgy néz ki nem lehet.
Vagy egy ugyanilyet fogok nézni benyásban, esetleg picit fiatalabbat. Vagy ami még nekem nagyon tetszik az a C70. De az utóbbit nem tudom asszony torkán le lehet e nyomni
Szerk: hogy mi épül bele az még nem tiszta. PC alapokat szeretnék... de még semmi nem konkrét.
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
sziasztok
melyik márkáz tudjatok ajanlani?
olyan CD s lejátszófej szeretnek amelyiken van memoriakartya olvasó
melyik szol a legszebben az alábbiak közül?
Ilk van vmi KÜLÖNBSÉG?
melyik az ajánlott?
clarion kenwood pioneer alpine? -
k-feri65
senior tag
igyexem a képekkel, de nagyon tetü a mobilnetem....
Gratulálok a versenyen résztvevőknek, és a helyezetteknek a bajnokoknak a közönségdíjasoknak...stb stb)értem én de le sz@..m
-
k-feri65
senior tag
értem én de le sz@..m
-
kopetuning
csendes tag
Jó estét az uraknak!
Én is gratulálok mindenkinek az Ezévi elért eredményeihez az sq versenyeken. Ferinek köszönet a képekért, meg az etalon autójáért amit meghallózhatunk.Kreativitás = 10% tehetség és 90% elszántság
-
codilandi
tag
Köszönjük szépen Feri, jó volt visszanézni, gratulálok én is minden résztvevőnek és a helyezetteknek!
Peti és Feri nektek külön a bajnoki címért
-
codilandi
tag
válasz k-feri65 #13924 üzenetére
láttam cs-n írtad, hogy valaki/kik szerint nem voltak jó hangú autók a döntőn. Ezt ott kinnt hallottad? Nem értem...mind1...szerintem viszont nagyon jól jött mindenki a szezon végére és mivel uccsó verseny, most voltak a legjobb hangok az autókban.
---nekem baromira bejöttek: 1. a thesis-es peugeot...az skiraly-é. Mondjuk ott pénz is van alatta, ugyan színpadilag még lehetne alakítani, de hangra megfogott... nagyon is...
2. A Feri mercije... ott valami olyasmit hallottam(nem részletezem), amit meg fogok próbálni utánozni RSII setupban most érdekes eszmét futtattunk le, amit minél hamarabb ki fogok próbálni -
cicmanyek
aktív tag
válasz codilandi #13928 üzenetére
Érdekes , mert sem az enyémet sem az Andrisét nem hallgatta meg csak az Attesz.
Úgy meg nem illik véleményt formálni , hogy nem halózol meg mindent.
Ezért nem is adtam le a szavazólapot , mert én sem hallgattam bele szinte senkiébe.Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
-
-
s4tch
veterán
Wááááá, qrnám. Jó az ízlésed. Az a katalógus-barna is milyen jól áll neki, nagyon fajin. Mondjuk a Volvók értékvesztése elég veszett, gondolom, a bőrödön is tapasztalod: pár éves S80-asokat 4-5M között tucatszám lehet kapni. Remélhetőleg ennek is hamar bezuhan az ára. (Mondjuk én valami középkategóriásra fogok legközelebb vadászni, a 159 és az IS250 tetszik, dízel kizárt. )
-
Az-X
őstag
2 éve nagyon jó áron vettem az S60-at. Szerintem most legalább annyiért el tudom adni. Amúgy távol álljon tőlem, hogy engem az értékvesztés érintsen Új Volvo-nak még csak a gondolatát sem merem felvetni
Amibe most szerelmes lettem de nagyon az ez:
Ráadásul ebben gyárilag benne van a 3 utas Dyno szett:)
-
Az-X
őstag
válasz Laybee #13933 üzenetére
C70-es Cabrio amit linkeltem. Ebből szeretnék én sima Coupe változatot. Amúgy ha jól tudom bizonyos S70-es típusokba is tették ezt a szettet (De ez nem 100%).
Biztos, hogy kell átalakítás, a magassugárzó pl felfelé néz a szélvédőre, tuti nem ez a legjobb elhelyezés. Illetve az ajtók ugyan szigetelve vannak valamennyire gyárilag, de azért erre komolyan rá kell dolgozni szerintem. Hangszóró keretek cseréje is tutira szűkséges fagyűrűkre. Fejegység cserés, ha aktív rendszert akarsz akkor az erősítő is! Ha jó a passzív rendszer akkor megelégedhetsz ennyivel is. De szerintem érdemes lehet egy komolyabb bi (tri) ampolható hangváltó építése, erősítőcserével Ja és valószínűleg át kell kábelezni az egész kocsit, betenni egy rendes aksit. Kb ennyi
-
Az-X
őstag
válasz Laybee #13935 üzenetére
Ha emellett döntök akkor valószínű egy olyan rendszert oldanék meg ahol a zene forrása egy PC. A gyári fejegység helyén egy 7-8"-os érintőkijelző. A hangváltó passzív lenne, viszont szoftveresen megoldanám az időkorrekciót De majd meglássuk, egyelőre csak egy szervizben pihenő S60-am van
-
s4tch
veterán
Ebből hallottam a Dynós verziót kupéban. Ezer éve, még nem "autóhifis" füllel hallgattam, akkor nagyon tetszett, nem tudom, most mit szólnék hozzá. Kollégámnak van otthon egy új C70, abban nekem túl nyomulós a hifi. Amúgy a régi C70 az egyik legszebb kupé az elmúlt évtizedből, csak a 406 kupé ér a nyomába. Legyen hozzá szerencséd.
-
bobace
addikt
Sziasztok!
Van egy alap LG fejegységem, meg egy 4 hangszórós gyári hangszórórendszer hozzá. Nagyon szépen szól, de csak 20-as hangerőn, úgy kiad mindent, csak az már elég hangos a velem utazóknak Szóval szeretnék venni hátra egy mélynyomót+erősítőt, hogy már kisebb hangerőn is legyen dinamikája a zenének. Nagyon ritkán lenne kihasználva a hangereje.
Mit ajánlotok ehhez? Mivel nem hangnyomásmérés verseny megnyerése a cél, hanem csak a teltebb hangzás, ezért gondolom valami alacsonyabb árkategória is megteszi. Milyen márkák ajánlottak, mit kerüljek ilyen célok mellett?Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
codilandi
tag
válasz k-feri65 #13939 üzenetére
nah mindegy nem tudom ki mondhatta, de biztos nagyon jó autókat hallhatott, ha ezek nem ütötték meg a szintet
Ez a 400cm ez tényleg igaz...basszus egyszerű az egész, de mennyire igazad van én is azt fogom tenni, hogy maradnak a mostani beállítások, csak a legtávolabbi értékem lesz 400, a többi meg 3xx...aztán megy majd a finomítgatás, de amennyire tudom a 400-hoz leszek közel.
-
kopetuning
csendes tag
A lényeg hogy nekünk tetszen. Még ha tudom is, hogy vannak benne hibák, Az kevés hogy tudom, meg is kell azokat oldani. Egy valamin próbálok javítani kettő elromlik: Lásd utsó verseny. Jobb színpad kevésbé jó hang. Aki foglalkozik vele tudja hogy nem egyszerű megalkotni a tökéletest.Valamit mindig talál benne az ember, ami lehetne jobb.
ez benne a szép. idő kérdése hogy jót alkossunk, ebből van legkevesebb.
Így nem tom szerintem utsó versenyre mindenki sokat javult. Mindenkinek Gratula.Egyik példakép mondta: A beépített install kb. 30%-ban járul a sikerhez, a többi 70 % a beállításban rejlik. Ez az évben maximálisan bizonyítást nyert.
Kreativitás = 10% tehetség és 90% elszántság
-
flash-
veterán
szóval arra lennék kíváncsi hogy a márkák között van valami eltérés?
olyan CD s lejátszófej szeretnek amelyiken van memoriakartya olvasó
clarion kenwood pioneer alpine?
melyik a best buy?
-
ryger
aktív tag
Hi,
Latom nagyon megy a Volvo tobb embernel is remelem tudtok segiteni a problemamon. Nekem egy S70-em van es a jobb hatso kalaptaroban levo hangfalban a basszus megadta magat ha kicsit odatekerem neki akkor rezonal. Neztem, hogy 8 Ohm van rairva de ilyen hangfalat nem talaltam sehol szal valami otlet mire tudnam kicserelni? Eddig gyari magno volt benne de az is behalt es kineztem helyette [ezt]. Mindenkeppen leveheto elolapos kell a kerdesem, hogy van-e valakinek barmilyen tapasztalata ezzel a markaval kapcsolatban, tudom nem egy Kenwood de nem szanok tobb penzt a dologra.
Barmilyen eszrevetelt szivesen veszek, koszi!
-
k-feri65
senior tag
orbano...ha olvasol, kéne a kis erősítőőőőőőő
értem én de le sz@..m
-
bobace
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest