Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    Van valami speckó szer vagy módszer amit használni kell alváz mosásnál? Leverettem PH semleges foam cannonnal alaposan, majd magasnyomásúval 2x átöblítettem minden oldalról aprólékosan.

    Van egy két felületi rozsda folt a hátsó bölcsőn, de annyira kezdetleges, hogy én fogom megcsinálni. E hónapban viszem mind a két gépet Haldex és Diff olaj & szűrő cserére, megbeszéltem a szerelővel hogy oda arcátlankodok én is mikor fel lesz emelve, pár flakon festékkel, többféle csiszoló pappírral, alkohollal, mikroszálasokkal stb... Ahol látok valamit, lecsiszolom, alkohollal áttörlöm 2x aztán lefújom egy vékony meg egy vastagabb réteggel miután végeztem mindennel. Érdemes lenne még venni valami extra szert? Dinitrolnak van flakonos alvázvédője pl. és festés után még abból is egy réteg a kényes helyekre?

    Azért gondoltam hogy én megcsinálom, mivel a rusztikához 1+év a váró lista meg 100+e... és nagyon jó állapotban van szerencsére a Volvok nem szeretnek rohadni.

    Persze benézek a résekbe, műanyagok mögé, ha találok valami gázos rozsdát akkor inkább elviszem rendes alvázvédő kezelésre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák