Új hozzászólás Aktív témák

  • tfe

    tag

    válasz Mittu88 #61671 üzenetére

    Nem tudok tapasztalatokat mondani, nincs ilyen gépem.

    Általában az ár szokott a limitáló faktor lenni, az einhell-ről azt érdemes tudni, hogy alsópolcos gépeket gyárt. Ez többnyire azt jelenti, hogy kompromisszumosan, de használható, viszont csodát nem kell várni tőle. Ettől függetlenül fát fogsz tudni vágni vele, az ácsmunkához pedig ritkán kell az iszonyat nagy precizitás. Teljesen más a leányzó fekvése, ha agglomerált lapokon is szeretnél dolgozni vele, ahhoz nem ez a gép való.

    Felteszem első ilyen géped lesz, szóval nincs sok összehasonlítási alapod, simán lehet hogy be fog jönni, de az is, hogy földhözvágod az első vágás után. Annyi tipp, hogy érdemes venni hozzá egy rendes lapot (drágább bosch, freud, pilana, cmt...), ég és föld lesz a különbség.

    A saját véleményem, hogy körfűrészben nem érdemes a középkategória alá menni (makita, dewalt, bosch, ...), de nem ismerem az anyagi lehetőségeid, ezek jelentősen drágábbak tudnak lenni.

    Ismerek olyan embert, aki hasonló barkácsgépekkel csinál csudaszép dolgokat, de olyat is, aki nem megy a festool szint alá, mert nincs ideje "befejezni" a gépeket, és rettenet sokat tökölni a beállításukkal.

Új hozzászólás Aktív témák