Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    Üdvözletem a Fórumtársaknak :)

    Már évek óta idekeveredek, ha a barátom (gugli) idehoz, de sosem szóltam hozzá, csak olvasgattam amit kidobott nekem a kereső. "Kocka IT"-s lennék, aki megunta hogy otthon is mindig a gépet verte - és egyébként mindig is nagyon szerettem a fa illatát, főleg a frissen fűrészelt/gyalult fáét. És jobb mint a kocsma vagy a pszichológus :D Bár előbbibe szoktam néha járni.

    Így készítek a magam és néha mások örömére ezt-azt belőle. A legfurább projektem talán a fa-focilabdák (kérésre), a leglasszikusabb/hasznosabbak meg egy kosaras ülőke-tartó, összecsukható kisasztal, kerti szék ... de sokminden, Aki esetleg érdekel: adatlapomon van egy goggle drive link, ami az összes, utóbbi 2-3 évben készült dolgomat mutatja.

    Anno gépészmérnöknek készültem, de abból nem lett semmi - viszont biztos maradt a véremben belőle valami, mert a hobbimat segítendő építettem pár csiszológépet is. (drive linken megleshetőek)

    Alapvetően egy másik (vagy mondhatjuk hogy "a másik"?) fórumon szoktam mocorogni, de látom hogy itt is van élet, vannak ismerős /szia Pali, ThyeBy, Soká, generátoros ... meg mindenki aki itt is, ott is lakik :-)/ nickek. Csak bemutatkozni/beköszönni szerettem volna, és ha úgy adódik megpróbálok itt is hasznos tag lenni.

    További szép napot!

    Mindjárt meg is osztok egy OSB polcos sztorit, az egyik kérdező fonalát felvéve.

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák