Új hozzászólás Aktív témák

  • #22145024

    törölt tag

    válasz thyeby #17270 üzenetére

    "mennyire kényes munkára kel"
    Eléggé az lesz. Bár a darabok nem bonyolultak, de ha pártizedet mozoghat fel-le a marószár, akkor az esztétikailag túl sokat rontana.
    A tervezett gép-beépítési mód egyébként nem hagy egyéb szabadsági fokot a mozgásra, csak tengelyirányút. Lehet hogy keresek egy kotyogásmentes trapézanyát; ha 0,1 alatt marad a játék, az nekem elmegy.
    "Mekkora az a kés, valamint mekkora a fogásmélység?"
    max 5mm a fogás, de jellemzően 2.5; a szerszámok is a kisebb kategórába tartoznak (700-as makita lesz a motor)

    Még annyi kérdésem lenne azokhoz, akik napi szinten használnak asztalba építve felsőmarót finomabb munkákra, hogy ha aluból van az asztal motorkörnyéki felülete, az mennyire hamar fog elkopni? Érdemes egy pár mm vastag textilbakelit darabot (vagy akár PE/PA/etc), mint eldobható elemet rátervezni pluszban? A szerszámkinyúlás szerintem nem téma, mert ezen nem akarok 30-as anyagban dolgozni

    ---

    Akkukhoz:
    Ha valaki saját maga szeretne javítani, akkor tud venni ebayről is cellákat, NiCd-t meg LiIon-t is. Csak arra kell figyelni, hogy legyen rajta forrfül (asszem "tab" angolul), mert nem ritkán ezek rozsdamentes burkolatban vannak, amire utólag csak ponthegesztéssel lehet forrasztható fület rakni.
    Ismerősöm már fürdött be pesten "neves" akkubolttal, ahol vállaltak felújítást, és ugyanott én sem voltam teljesen elégedett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák