- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Zen_Ronin #6845 üzenetére
Nekem egy régebbi wd HD tv-m van és egy popcorn a210.
Ha rászánsz fél órát és visszaolvasol, sok egreat tulaj van és a kommentekből kuválaszthatod számodra melyik a legmegfelelőbb.
Mivel nem írtad le a pontos igényeidet, ezért írtam hogy vagy olvass vissza és úgy válassz, vagy a linkelt oldalon hasonlítsd össze őket.
Az eg-r4a egy elég csinos darab.
De ettől vannak olcsóbbak is, függ az igenyektől. -
Rick4
félisten
válasz Zen_Ronin #7199 üzenetére
Jónak tűnik, főleg hogy a srácok belemerültek a fw hack-be is, rendesen támogatják a cuccot. Már csak azt nem tudom, ezt hova tegyem, a hasonló árú cuccokhoz képest akár hardverileg, akár lejátszási teljesítmény szempontjából. Ami emellett számításba jöhet, az az eminent em7167 24000 körül, és az A.C.Ryan ACR-PV73800 33000 Ft körül.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
-
-
prmcsk
addikt
válasz Zen_Ronin #7499 üzenetére
Azért az FW. cserékkel óvatosan bánjatok. Ha minden rendesen üzemel, ne nyúljatok hozzá.
Én is majdnem ráfáztam a frissítés mániámra, pedig nem vagyok ezekben a dolgokban, rutintalan. Tegnap még innen frissítettem a legújabbra, ma már ez fogad.
A 1.0.4.8 (Az eredeti) betonstabil volt, a legújabb meg random újraindulgatott. Aztán addig molyolgattam visszafelé, amíg letégláztam a HD-560B-t. Két órámba került, meg egy doboz cigibe , de visszahoztam..."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Beckett
tag
válasz Zen_Ronin #7499 üzenetére
szia
sajna nemtok nagyon ezügyben nyilatkozni, mert pár órával kibontás után feltettem így nagy összehasonlítási alapom nincs. arról a linkről szedtem én is amit itt megadtak nemrég, ott van leírás a hogyan tegyük fel témáról is. a lényeg h ne az enhanced versiont szedd le. -
hunaqua
addikt
válasz Zen_Ronin #14562 üzenetére
-Garancia: Van lehetőséged visszaküldeni Kínába,de a gyakorlatban szerintem értelmetlen. (drága,hosszú idő,stb,stb).
-Vásárlás: talán inkább Egreat,de a Himedia is nagyon jó gép (talán nincs Magyar menü,de lehet Neki nem is kell)......de van még ilyen gép sok.
Pl.: Kaiboer k660i ....az is itt van kb: 145.-usd áron.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz Zen_Ronin #14562 üzenetére
.....vagy ez:
http://www.ebay.co.uk/itm/Egreat-R300-3D-Full-HD-1080p-HDMI-1-4-Blu-Ray-ISO-with-WIFI-/140723184514?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item20c3c16382
Ez a cég romániában az importőr,esetleges garis problémák is a "szomszédban" egyszerűbb.(de ne keljen soha).
Ebben az esetben biztos,hogy nincs további fizetni való. (Áfa,stb)
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Criton
veterán
válasz Zen_Ronin #7259 üzenetére
Nekem egy ilyen Boxom van, HiMedia 560B. Egy UPC Cisco 3925-re van rákötve.
A problémám az lenne, hogy nagyon lassan tölti le a torrenteket, független, hogy van olyan torrent ahol több mint 200 seed van...600k a max, asztali gépen teljesen jó - több Mb/s el tölt.A routeren milyen portokat kell engedélyezni a Boxnak? Mert így passzívban van az egész.
-
cekkk
veterán
válasz Zen_Ronin #20741 üzenetére
Nekem csakannyi a kérdésem, ha több mint fél millió milliós plazmája van a barátodnak akkor ahhoz miért is az egyik legolcsóbb lejátszót vette meg?
A másik simán lehet, hogy az egreat beállításai szarok, nem a chip a rossz, mert akkor mindenkinél ilyen lenne, meg lehet hogy a pio van rosszul beállítva
-
rappit4
őstag
válasz Zen_Ronin #20752 üzenetére
Nem, nem azt mondtam, hogy a szarhoz kalibráld, hanem hogy kalibráld be és után mondd, hogy a lejátszó a szar. Lehet, hogy a te lejátszód van szarul beállítva (Egyébként egy olyan ember aki be tudja kalibrálni a tv-det az a lejátszót is bekalibrálja) Látom te nagyon nagy jampi vagy úgy hogy többet nem is etetlek.
-
-
Hyena
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest