- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prmcsk
addikt
Ezt nem értem.
Gyárilag az 1.0.4.8 FW van rajta ?
Angollal áll fel, de a magyar választható nyelv, a menüjében.
Hálózatban, PC-ről kezeld, mert a sajátja nem sokat ér.A PC-n, böngészőbe beütöd 192.168.1.100, feljön a készülék saját oldala, a neighbor web. admin, majd alá 123 (ha még gyári), setting fülnél, egymás alá beállítod, 0, 0, 1, 24, NO, 4. Save setting, add new torrent, betallózod az előzetesen és PC-re lementett torrent fájlt, HDD ablak aktív és alatta YES.
Naggyából ennyi...
[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Rick4
félisten
Na, legalább ennyivel előrébb vagyunk. Neked annyit tudok tanácsolni, hogy olvasd el a használati útmutatót, frankón le van írva minden. Ha abból nem egyértelmű, kérdezz. Ez se basztatás, én is elolvastam, ment is minden simán.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
kcsa
veterán
Már titokban reménykedtem hogy 900 sorozathoz van
Van arra valakinek tippje, hogy mkv filmeknél (idáig ezeket néztem) miért lehet hang-szakadozás?
FW váltás tuti nem javítja... Viszont Asus oplay tuti nem szaggatott (csak bizonyos fullhd filmeknél szaggatott, ott már hálózati korlát volt, ezért váltottam gigabites lejátszóra és hálózatra)
Folyamatosan figyelem az erősítőt, de idáig nem sikerült még pont akkor odanéznem amikor szakadás volt, hátha a kijelzőn látnám hogy felismerni próbálja a hangsávot. :/
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
hunaqua
addikt
válasz Criton #17067 üzenetére
A Te gépedet nem ismerem,azon van Transmission torrent?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz Criton #17069 üzenetére
Így néz ki? (web client)
http://www.transmissionbt.com/
...ha igen,akkor lent a "fogaskerék" :-) ikonnál meg tudod nézni a portot,amit a routerben kell nyitni.
...ha viszont nincs rajta Transmission,akkor szerintem felesleges piszkálni,mert a többi sz@rt sem ér.SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz Criton #17071 üzenetére
Sajnos ebben ennyi van,soha nem fogod szeretni.Ezért "dicsérgetjük" az Egreat lejátszót,pedig hardveresen ua. mint a többi Kínai.Ezekben a gépekben csak a Transmission "használható ",az viszont kevés gépben van.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz Criton #17071 üzenetére
A "nagy" Himedia gépekhez van custom fw. ami tartalmazza. Nézz körül hátha erre is van.
Linkdelight
Egreat r160s
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz Criton #17079 üzenetére
Ezért ajánlottam a Linkdelight-től az Egreat r160s-t. Ez kb. 100.-euro postával. (..ha nincs szerencséd akkor van +27% Áfa). Az tud min. 2-3 MB/s-ot.
-
BBéci
legenda
-
Cha-b
senior tag
válasz Criton #17558 üzenetére
Szia, ha nem ez a max összeg amit rá tudsz szánni, akkor javaslom vess egy pillantást a C200-ra is. Sokan írták itt a fórumon, hogy az A2xx/A300/C300 -ak fagynak BDISO-knál HDhangváltásnál, tekerésnél. C200 régebbi modell ezeknél, de nem fagy semmitől, nem is értem, hogy került bele az újabb modellekbe ez a hiba. Torrent max letöltés 3MB/s körül, de stabil. Támogatásban, a Popcornok, és Dunek a legjobbak.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz Criton #17588 üzenetére
Nem feltétlen, sztem attól függ mennyi BDISOt néznél, más hibájukról nem nagyon olvastam, csak ezen a hibán megakadt itt a szemem, mert a C200amnál nincs ilyen, itt meg sokan írták ezt a fagyást. Személyesen nem találkoztam a fent nevezett modellekkel, csak itt olvastam ezekről a hibákról. Biztos van pár dolog amiben a fentiek a jobbak bár az nekem lényegtelen, nekem az a lényeg mindent játszon le hibátlanul, és ezt megteszi, másra nem is használom, még a JUKEBOxot is hülyeségnek tartom, jól néz ki stb, de felesleges, nem azt nézem, hanem a filmet, ezért nem is használom azt a funkciót sem. De majd akik ilyeneket használnak biztos segítenek, hogy csak az ISOk-kal van e bajuk, és ha nem nézel ISO-t akkor viszont felesleges sztem a +kiadás.
CSAKAKISPEST!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Óra topik
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jövedelem
- Spórolós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest