Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz windlord #70797 üzenetére

    Nem olyan különbséget fogsz látni, mint elsőre gondolnád. X96 Max+, Beelink GT-King (CE egy külön kártyán), Khadas VIM3L HTPC Ed. (CE-vel érkezik), Khadas Vim3/Pro, Ugoos AM6 Plus, stb, ezek CoreELEC-kel nyújtják a legjobbat, utóbbi Androiddal is egész jó.
    Ha semmivel sem akarsz "mókolni", illetve csak letöltesz egy lejátszó app-ot akkor az Apple TV 4K, Shield TV Pro is. Aztán ott vannak a Zidoo lejátszói valamint a Dune-k. Utóbbiak képminősége egy picit gyengébb lehet, de az is előfordulhat, hogy nem vennéd észre.
    Nekem voltak/vannak drágább és olcsóbb lejátszóim, van tvOS, Android TV OS, CoreELEC eszközöm. Kiugróan eltérő képminőséget egyiken sem látni, ha elkezdünk 10cm-ről, pixelről pixelre elemezni akkor találunk különbségeket.

    ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák