Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    Néhány kiegészítő infó a Dune 101-gyel kapcsolatban. Írtam a DTS-HD HRA problémáról. Nos, ezt sikerült megoldani! Azon M2TS fájlokat, melyekben HRA hang van és nem játssza a masina, át kell küldeni a tsmuxer progin. Ezután már felismeri az erősítő és játssza. Tippem szerint hasonló gubanc lehet, mint anno az MKV fájloknál a header probléma.

    A nagyobbik probléma megoldásához fw frissítés szükségeltetik. A HD hangú filmeknél milliszekundumos kihagyások vannak (természetesen nem mindegyiknél, és az sem biztos, hogy mindenkinél előfordul majd). Úgy kell elképzelni, hogy lejátszás közben kimarad a hang egy pillanatra. Rendkívül zavaró, élvezhetetlen így filmet nézni. Tegnap említettem, hogy a Popbox mérnökök ugyanerre a problémára már adtak ki javítást. Azonos a chip, ha tehát a Dune fejlesztőkhöz eljut a hibajelenség, tudniuk kell orvosolni. Amíg nincs megoldás, addig marad a „sima” DTS és DD. Amint megoldják, és hozzányúlnak picikét az M2TS fájlok kezelhetőségéhez, azonnal ajánlott vétellé válik a kicsike.

    Leírhatatlanul gyors a kezelése. Volt néhány media playerem, ehhez foghatót még soha nem láttam. Legyen az menüben való bóklászás, fájlok indítása, beállítások kezelése, minden esetben űrsebességgel dolgozik. A menü végletekig testre szabható, nagyon könnyen átlátható, kezelhető. Netre mindössze egy fw frissítés ellenőrzéséig kötöttem, de van böngésző, torrent kliens, és a szokásos alkalmazások, amiket nem próbáltam ki

    A távirányító könnyen kezelhető, lassan megszokom a pop up menüt is, de legalább egy srt+audio gombot elhelyezhettek volna rajta. Lejátszás közben, ebből a felugró menüből érhetünk el számos funkciót. Audio váltás, felirat váltás, feliratok pozíciónak, méretének és színének változtatása, ugrás egy meghatározott időre, stb stb. Ahogy a többi Dune készülékben, itt is beállítható az alapértelmezett hang és kép, melyekkel indítani szeretnénk a filmeket. Jelentem működik is jól.

    Szóval elég lenne egy javítás az említett hibákhoz, és azonnal ajánlott, ár/érték bajnok lejátszó lehet.

Új hozzászólás Aktív témák