Új hozzászólás Aktív témák

  • erdoke

    titán

    Némi kezdeti tapasztalat a WD TV Live Hub-bal kapcsolatban:
    - Eddig mindent vitt, amit próbáltam rajta, de viszonylag kevés féle forrást küldtem rá. Többféle FullHD mkv-t, emellett mindenféle DivX/Xvid-et, illetve DVD ISO-kat. Képpel, hanggal nem volt semmiféle gond. A HDMI Deep Color Mode-ot már az elején áttettem 12 bitre, ha egyáltalán számít valamit.
    - LAN-on keresztül 10-11 MB/s sebességgel lehet a belső vinyóra másolni, ami egy 12 GB körüli filmnél kb. 16-17 percet jelent. USB-n keresztül elvileg 2-3-szoros sebesség érhető el rajta, de nem mértem, talán kisebb a különbség.
    - Média szerverként iPad-del próbáltam, a másik irányban is simán játszik bármit az asztali gépemről (PS3 Media Server). Azonnal és állítgatás nélkül lát mindenféle hálózati megosztást.
    - Nekem ez az első asztali média játékosom, de a kezelésével, a menüjével nincs nehézségem. Szerencsére PC-n (Total Commanderen) keresztül is tudom buzgerálni, pl. a hálózati másolás sebességét is a megszokot fájlkezelővel mértem.
    - Még ezzel a takarékos notebook vinyóval is rezonál egy kicsit, de nem zavaró/hallható 1 méteren túl, ahogy a ventije sem.

    A legjobb aláírás a héten

Új hozzászólás Aktív témák