Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz cs.zs. #35063 üzenetére

    Nem, szó nincs windowsról. A bios képernyőn van test mode felirat és nem tudom, hogy valahogy én váltottam-e ki vagy a 307es bios verzió hozta. Az asix chipsetes gigabites usb-lan bedugás és hálózatra dugás megakadás sem windows, hanem a bios képernyőn megakad minden olyankor, valami bug, ami azért kellemetlen, mert a jobbik dokkolómban is asix chipsetes van. A realtek chipsetes dokkolóval nem csinálja. Gép indításkor meg értelemszerűen azért gond, mert még a boot menü és hasonlók előtt megakad a gép, ha be van dugva a lan kábel. Majd megpróbálom lejelenteni az asus supportnak.

    #35068 Bone123
    nem kéne, hogy gond legyen a hdr-rel. Hacsak nem a lejátszó nem jól működik. Chrome alatt a youtubeon gyönyörű a hdr módban a hdr videó. A video infó is csak úgy ír hdr formátumot.
    [link] [link]
    Ha fájlt játszotok le, lehet a lejátszó nem működik jól. Az lehet, hogy valami szoftveresen beakadt, például ha más kijelző is van rákötve. Csak a sajátján kezeli jól és ha beakad valami, akkor egy újraindítás kellhet, hogy helyrejöjjön.

    Ahogy már korábban említettem, az asus féle cuccokat telpeíteni kell, a splendid tesz fel mindenféle színprofilt a kijelzőhöz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák