Új hozzászólás Aktív témák

  • PeAdam

    tag

    Úgylátom éppen kicsit a trilógia 3 részének az összehasonlítása a téma a topicban, úgyhogy énis hozzászólnék.

    Én az Originssel kezdtem minden DLC-vel együtt kijátszottam,viszont nekem az egy iszonyú közepes játék volt, főleg, hogy előtte toltam ki a Witcher 3-at.
    Bitang jól néz ki az egyiptomi setting, a főhős is szimpatikus volt, de a történet egy össze tákolt lélektelen kliséhalmaz volt vagy még annyi sem.
    Az Assassinok eredettörténetét kellett volna bemutatnia ehhez képest ezt kb 2 mondattal lezavarták a programban. Mellékküldetésekről nem is beszélve amik szinte teljesen feleslegesek voltak, nulla.

    Ezt követően jött az Odyssey, ami egy kellemes meglepetés volt az Origins után.
    Rengeteg kidolgozott mellékküldetés, hajózás, bődületes mennyiségű tartalom, gyönyörű történet döntési lehetőségekkel,változatos skillfa, rengeteg gyűjthető fegyver, páncél élveztem minden percét, viszont az alapjáték után a DLC-khez már nem volt kedvem nekem sem, számomra szépen lezárult a történet.

    Most a Vallhallát tolom éppen, utóbbi napokban volt időm kicsit belemerülni, egyenlőre 20 óránál tartok. Szerencsére eddigi tapasztalatok alapján ez a program is továbbvitte az Odyssey erényeit, külön tetszik, hogy mostmár karakterünk kinézete is testreszabható pár aprósággal (haj, szakáll,tetoválások), ezt az Odysseyből hiányoltam.
    A történet eddig hasonlóan lendületes mint az Odyssey-ben, a világ itt is gyönyörű, van tartalom dögivel úgyhogy nem csalódtam.

    Mindent összegezve, az Origins hiányosságai után ami egyébként nem volt rossz de igazán jó sem, az Odysseyt és Vallhallát is bátran tudom ajánlani mindenkinek, aki egy jó RPG-t keres. A Witcher 3 verhetetlen ebben a műfajban, de az Odysseyt és Vallhallát bátran odarakom mögé a 2. és 3. helyre, a Ubi beleadott apait anyait :))

    [ Szerkesztve ]

    Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB

Új hozzászólás Aktív témák