Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    válasz philoxenia #6341 üzenetére

    Mindenképpen muszáj hogy balról jöjjön be? :F A fej amúgy is kifelé néz a képernyő előtt ülőre, így nem látom akkora jelentőségét annak hogy tükrözve legyen, így sem néz a fórum felé. :B

    Egyébként sajnos ennél jobb minőségű ebből a változatból nincs, mivel sajnos ez egy 320x240 -es felbontásban futó játék. Van a 3D -s verziója a figurának, de az nem tetszik, ez a kontúrok végett sokkal rajzfilmesebb. Amennyire én meg tudom ítélni, egy ügyes kezű grafikusnak át kellene rajzolnia vektorgrafikusra a jobb alulról benéző verziót és utána azzal dolgozni. A hajával nem tudom mit lehet kezdeni; jó lenne ha megmaradna ilyen szétszórtnak vagy legalább is valami hasonlónak.

    #6342: Van egy oldal ami a figurával foglalkozik: [link] Bár itt vannak más rajzfilmes verziók (főleg a dobozos verziók borítóképén), én jobban örülnék neki ha a belinkelt kép nyomán lehetne valamit összehozni, ezt a verziót szerettem meg leginkább. Persze ha semmiképpen sem jó alapanyagnak (beleértve az alap betöltőképes verziót amit feljebb linkeltem) akkor még lehet választok az oldalról másikat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák