- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz Hunattila #4750 üzenetére
Két opció:
1. Nem törődsz vele és a metszetedben kimaszkolod fehérrel. Ez a leggyorsabb. A kivitelező a tetőteret alaprajzi négyzetméterből, térdfal magassából és tető hajásszögből árazza, nem sokat számit a dolog pláne ha nem listázod.
A tetőszerkezet és a cserép árát tetőfelület négyzetméterből normával számitják, ott sem számitha meg akarod modellezni:
2. csinálsz egy légrés épitőanyagot ami magas prioritású, csinálsz belőle egy tetőt amit belehelyezel a másik tetőbe. ennek a kis tetőnek beállitod fehérre a külső vonalait, kitöltését átlátszóra állitod.
A dupla tetőt én szerintem nem csinálnám, mert cserepező programok nem szeretik illetve keletkezik ott egy vonal amit nem akarunk.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Grand theft auto (Gta) collection pakk(pc)(foliázva)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest