Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz Siriusb #1122 üzenetére

    Igen így csináltam. A nagyobb gond az volt, hogy lehet töröltem az egyik "Linux" csomagot is, amit nem kellett volna. Ma még kap egy esélyt, visszarakom a backupot, most már legalább tudom hogy merre kell elindulni.

    Az mondjuk kár, hogy pl. a tárolóban lévő Firefox nem figyel a régebbi Firefox csomagra, így simán felmenne mellé. Más csomagoknál meg ment az, hogy felraktam az új verziót ami leszedte a már gazdátlan régit. Azt hiszem a QT csomag végül frissült, mikor a filesystem,bash nélkül csináltam a frissítést, de majd meglátjuk este.

    Iscariah: semmilyen kieg kompatibilitási gondot nem találtam. Amúgy nem a KDE-vel van gond a Debianban, csak azzal hogy régi. Az előző Debianban meg ráadásul egy olyan KDE verzió volt, amiben bugos volt az energiagazdálkodás, nem lehetett semmit beállítani mert összeomlott az ablak. Elég nagy szarvas hiba ilyen verzióval kiadni egy Debian szintű disztrót, még ha nem is az a fő DE-je.

    Xfce szegényes, Lxde szivatós egy ntfs-es penre íráskor és szintén szegényes, az új Gnome meg nagyon rettenetes szerintem. Az ice-ot nem ismerem, de nekem egy normális funkcionalitású DE kell, ahol minden fontosat el tudok intézni a "rendszerbeállításokban", meg vannak fasza widgetek, meg jó effekteket is tud, ezért KDE-zek ahol lehet.

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák