Új hozzászólás Aktív témák

  • TigerCat

    nagyúr

    Ma megnyomkodtam az új M3-as MacBook Air-t. Kellemes darab, M1-hez képest nem nyűgözött le a teljesítmény, de a mindennapi munkámhoz több mint elegendő. Lecserélem. Már csak a szokásos 8 vs.16 GB RAM dilemma maradt képben. De valszeg áldozok rá és kimaxolom. Legalább 4 évig tervezem megtartani, ezért azt gondolom jobb ha így rendelem. SSD is 512 GB, legalább nem kell küzdenem ha kapok egy nagyobb méretű anyagot. Mondjuk kicsit még mindig gáznak érzem a 8 GB-ot, bár az is igaz, hogy sosem futottam ki belőle. Safari, Excel, Pixelmator, Skype, Mail, Zene alkalmazások futnak jellemzően, nem kritikus.

    Persze, innen már nincs messze a 14-es MacBook Pro sem, viszont az még annyira sem nyűgözött le. Főleg a kijelző. A széleken azért látható egy kis foltosodás, ami engem azért zavart. A görgetés a magasabb frissítés miatt azonban vajsima. Ez utóbbi azért kéne, de nekem nem éri meg a felárat.

    Esetleg arról tudni valamit, hogy a 8 magos CPU + 8 magos GPU alapváltozat és a 8 magos CPU + 10 magos GPU-val szerelt drágább modell valójában mekkora teljesítménybeli különbséget jelent a mindennapokban?

    ♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

Új hozzászólás Aktív témák