Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz instantwater #40023 üzenetére

    Komolyan, ez a bevándorlás-függőség fogja igen rövidtávon totálisan kinyírni az itteni gazdaságot. Addig lehet a bevándorlókra építkezni, amíg VANNAK. Nomármost rápillantottam: Pakisztán termékenységi rátája 2000-ben (=most ideköltöző fiatalok generációja): 5,1, most: 3,2. Kevesebb mint 10évre teszem, hogy egyáltalán nem lesz aki onnan ide akarna majd költözni, ugyanis jelen időben normalizálódik a demográfiájuk, ezáltal az egyénre leosztott jólét, örökség, stb mennyisége. Ha örökölsz egy házat a nagyszüleidtől, nem rohansz az első gumicsónakárushoz... És ez bizony egy csomó közel-keleti+afrikai országban kopogtat, szépen állnak lefelé az embergyárak = az európainak szépen neki kell állni DOLGOZNI és nem az importra várni.

    Ezzel viszont az a gond, hogy az oktatás romokban: az ország teljesen képtelen saját maga kitermelni pl a szükséges orvos, mérnök-mennyiséget. Az importembernek dirigáló managereket termelnek, de importember híján az meg semmire sem jó.

    #40020: brutális :(. És az is, hogy egy nyugat-"Európai" országban ez már olyan szinteket ölt, hogy számolni kell vele. Ha biztosra akarsz menni, hogy nem 50évesen hagyod ott a gyerekeidet egy szülővel éhenhalni, akkor vagy kötsz egy jó drága privát biztosítást (pontosabban többet is, egyet ami elhelikopterez vmi magánkórházba, és egyet ami fizet a családnak vmi éhenhalástól megóvó járadékot), vagy 15percnél nincs távolabb a házastárs/jóbarát, aki elvisz egy magánkórházba, vagy szimplán hagyod a francba ezt az erőlködést és keresel egy országot, ahol ezek a dolgok működnek. +bónusz opció: rászoksz valami keményre, mint a lakosság jelentős része és akkor nem idegesít a dolog :DDD .

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák