Új hozzászólás Aktív témák

  • Peltár

    aktív tag

    válasz Teodor52 #38149 üzenetére

    Szerintem ha tudod a jelszavad meg egyebek számítógépről be tudsz lépni és a beállításokba
    beállítani, ha telefonról próbáltál lehet most kizárta az eszközt, nekem egy fiók alatt 3 eszköz is engedélyezve van. Figyeli mivel és honnan akarsz belépni, helyadatok. De hátha többieknek van jobb ötlet,mert új fiók ezért biztos nem kell.
    Van egy ilyen nem tudom hogy ez jó e neked:
    Töltse ki a fiók-helyreállítási űrlapot
    Javasoljuk, hogy csak akkor használja ezt a lehetőséget, ha másképpen nem tud hozzáférni fiókjához. Ez a folyamat több napot is igénybe vehet, és általában több teendő van vele, mint más helyreállítási lehetőségekkel.
    Jelentkezzen be fiókjába felhasználónevével és jelszavával. Az ellenőrző kód kérése oldalon kattintson a További lehetőségek elemre. Kattintson a Segítségkérés majd Segítségkérés a Google-tól lehetőségre. Ezután ki kell töltenie a fiók-helyreállítási űrlapot, hogy igazolja hozzáférési jogát a fiókhoz. Ne hamarkodja el a válaszokat, és mindig a legjobb tudása szerint válaszoljon. Az űrlap célja, hogy az Ön kivételével senki ne kaphasson hozzáférést a fiókjához. Mivel a Google nem kér túl sok adatot Önről a fiók regisztrálásakor, ezért olyan kérdéseket teszünk fel Önnek, mint hogy mikor hozta létre fiókját, milyen Google-szolgáltatásokat használ, illetve kivel vált rendszeresen e-mailt (ha használja a Gmailt) – így bizonyosodunk meg arról, hogy jogosult a fiókhoz való hozzáférésre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák