Új hozzászólás Aktív témák

  • Nwis86

    aktív tag

    Sziasztok
    Nem tudom hogy jó topikba írok-e de más hasonlót nem találtam.

    Lenne 1 Lenovo Vibe Shot Z90 teló ami tegnap még tökéletesen működött, aztán lemerült, fel lett téve töltőre és azóta meg van halva, telefonálni lehet vele, de semmi más nem megy, lényegében 1 app se kapcsol be! Vagy semmi se történik vagy feketére vált a kép és pár perc múlva kiírja hogy az app nem válaszol. Leszámítva pár alap programot mint pl számológép.
    A telefon folyamatosan meleg, és gyorsan merül! A googel szolgáltatások elvileg 70% ban terheli a telot ami szerintem nagyon sok, de hiába tiltom le nem történik semmi, még a képernyő tologatása is akad, vagy 1-2 másodpercre néha meg is áll.

    Gépre kötve nem látni a tárhelyek tartalmát, korábban ezzel se volt gond, de most csak kidobja a windoz a 2 meghajtót, (telefon és sd) de rákattintani nem lehet mert kiírja hogy nincs bent lemez, mintha nem lenne formázva vagy tönkre lenne menve a memória, de ha kiveszem az sd-t és kártyaolvasóval kötöm a gépre akkor látni, így a képeket sikerült is lementeni... a telo fájl kezelője viszont látja a belső tárhelyet, a windoz viszont nem...

    A fő gond hogy a telon olyan appok vannak, pl jegyzetek, stb amikbe nagyon fontos nélkülözhetetlen adatok vannak! Így a gyári visszaállítás, törlés, rom csere szóba se jöhetnek! (mondjuk így hogy a gép nem látja a telot romot nem is tudnám újra rakni)

    Valakinek van valami ötlete mi lehet a gond, valahogy el kéne érni hogy induljanak az appok.

Új hozzászólás Aktív témák