-
IT café
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz terapeuta007 #36800 üzenetére
Tudom, hogy volt gebasz, írtad már. De, a Remix majdnem jól csatolja a külső meghajtókat. Pl. ha Servers Ultimate -ben akarok egy szervert indítani egy külső meghajtóra, akkor nem tudom betallózni. DE! Ha Solid Explorer -ben vágólapra teszem a mappa elérési útját és aztán Servers Ultimate -ben beillesztem, akkor úgy már elfogadja gyökérnek. Ugyanez a szitu a RAR alkalmazással is. Beillesztés után ki tudja csomagolni az állományt a külső meghajtóra. Majd terminálban nézek neked egy mount listát, hátha tudod alkalmazni Phoenixen.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
core i7
addikt
Sziasztok Andorid 5.1 es 2GB ram 8magos telefonra (LG FLEX 2) ujabba android telepítése lehetséges?
[ Szerkesztve ]
-
yossarian14
tag
Hello,
A mai napon Android Pie került a telefonomra Resurrection Remix formájában.
Ami elsőre zavar az, hogy a quick settings-ből eltűnt a rezgő üzemmódra váltás lehetősége. Nem igazán találtam meg, hogy lehetne oda vissza tenni. Jelenleg valamelyik hangerő változtató gomb megnyomása után a hangerős sáv felett megjelenő gombra kattintva tudok csak rezgőre váltani, de elég zavaró, hogy plusz lépés szükséges ehhez. Tud valaki esetleg alternatívát erre?
-
Bozek
nagyúr
válasz yossarian14 #36806 üzenetére
Töltsd le a Quick Settings-et a Play áruházból és ott a Média - Üzemmód csempét engedélyezd. Utána már ki tudod tenni a csempét a többi közé.
-
mobilizmo
addikt
Ha lehúzod a csempéket, a jobb alsó sarkában nem látsz egy ceruzát? Azzal lehet szerkeszteni a csempéket.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
tordaitibi
veterán
Nalam is RR rom,
lehuzod, ceruza, legurigazol, megkeresed a ,,hangok,, ott a beallitastol fuggoen erint vagy nyomvatart, ezzel hozzaadod a gyorskapcsolokhoz, ott meg huzassa tudod a sorrendet allitani. Nalam 3 funkcio van erintesre, rezeg, toknema vagy minden hang. Hosszan nyomasra meg bevisz a hangbeallitasokba. -
mobilizmo
addikt
Időközben már megválaszolták. De én is erre gondoltam, eléggé furcsállanám ha egy ilyen alap dolog kikerült volna a lehetőségek közül.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
alpihun
senior tag
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
zsolax
csendes tag
Sziasztok! Bocs, ha volt már. A problémám a következő. Anno a gyerekről készült egy tök jó kép egy Galaxy Tab S2-vel. Ez volt beállítva a zárolt képernyőhöz. Időközben a gyerek kitörölte ezt a képet. Azt szeretném megtudni, ezt a képet hogy tudnám lementeni a tabról? A kép még látható a zárolt képernyőn. Ahogy feloldom, eltűnik. Előre is köszönöm nektek.
-
Grekooo
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy elvesztek a névjegyeim egyik pillanatról a másikra, semmi előzmény vagy hiba üzenet nélkül. Először csak a fele, aztán újra indítás után egy kivételével az összes. További újraindítások után sem állt helyre és még be sem tudom importálni a google fiokból (pedig sztem ide van lementve az összes)
Valaki találkozott már hasonló problémával, van tippetek, hogy mi lehet a megoldás? -
tordaitibi
veterán
válasz Grekooo #36819 üzenetére
Csak tippelek mert 2 éve Google account nélküli telefonnal élek (nagyon nyugis, komolyan ). Google fiókom van de csak a mail miatt.
Szerintem valami hiba folytán törlődtek a névjegyek, és ez sajnos felszinkronizálódott vagyis ott is törlődtek. Webes felületen kéne ennek uánanézni a Gogle fiókodba. Hogy ott ezt hol találod meg, az megmondja az aki használja ezt a funkciót mert én nem, ezért nem is tudom.
Én ezt igen primitív módon kerülöm meg, általába havonta ha eszembe jut, készítek egy mentést a kontaktjamról, a régit meg törlöm. És azt a .vcf fájlt feltolom a Dropboxomba,
Valamint kőkorszaki módszert is használok, az én telóm tud olyat még hogy exportálás SIM kártyára. Mentett ez már meg engem nemegyszer amikor kinnt terepen lemerült a telefonom és kölcsöntelefonba áttéve a simet, máris hívhattam bárkit. Ennek korláta a 250 telefonszám de én még nem léptem át.[ Szerkesztve ]
-
F.E.K..
senior tag
-
MikeRenton
tag
válasz zsolax #36818 üzenetére
Próbáld ki az alábbi appot.
-
MikeRenton
tag
Adott az alábbi ROM. Ezt kellene felvarázsolni a tabletemre. Egy megbízható androidszaki fórumtárs elvállalja? Természetesen nem ingyen gondoltam az időtök rablását
-
Bozek
nagyúr
válasz MikeRenton #36825 üzenetére
Nem él a link.
-
Somatom
veterán
válasz terapeuta007 #36800 üzenetére
Megnéztem Remix -ben. Van a /mnt alatt egy media_rw mappa, aminek ezek a tulajdonságai. Ez alá mountolja az összes külső tárhelyet az alábbi paraméterekkel:
/dev/block/vold/public:8_1 on /mnt/media_rw/D6FF-21B2 type vfat (rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,relatime,uid=1023,gid=1023,fmask=0007,dmask=0007,allow_utime=0020,codepage=437,iocharset=iso8859-1,shortname=mixed,utf8,errors=remount-ro)
Mindegyik meghajtót ilyen paraméterekkel csatolja, csak értelemszerűen a /dev/block/vold/public alatti hely, a tár azonosítószáma változik és persze esetleg a fájlrendszer (itt épp vfat).
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
fgeth
csendes tag
Sziasztok
Nem tudok rájönni, hogy Oreoban hogyan tudok manuálisan kirakni egy appot a home screenre manuálisan. Nem találom az opciót. Hogyan tudom ezt megtenni?
-
szimi57
őstag
Egy kicsit bővebben: gyakori megoldás hosszan rányomni az adott appra és közben figyelni mi történik. Ha semmi, ami előrébb visz akkor mozditani kell rajta. Másik gyakori megoldás hosszan nyomni a kezdőoldalra és szintén figyelni mi történik.
[ Szerkesztve ]
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
fgeth
csendes tag
válasz szimi57 #36833 üzenetére
Pont az a bajom, hogy vannak olyan appok, aminek nincs kint a homescreen-en az ikonja, tehát nincs, amit nyomva tartani... A Settings/InstalledApps-nél pedig nincs semmi opció és ikon sem, amit nyomva lehetne tartani. Mi van ilyenkor? A régebbi változatnál volt egy apps ikon és ott megvolt az összes app ikonja - azt húztam ki, amit akartam.
A telefon Xiaomi Redmi S2, default launcher, Android 8-cal.
Köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy volt egy Galaxy S6 telefonom, amelyre feltettem egy ubisoftos Hungry (vagy angry)Sharks world játékot. Mindig bejelentkeztem a felhasznlónevemmel, mentések is mentek.
Megdöglött a galaxy, jött a helyére egy P20pro, feltettem a játékot, bejelentkeztem, (google account) de a játék teljesen elejétől kezdődik...próbáltam menni a help-re, dob is az ubisoft oldalára, de ott meg nem tudok bejelentkezni. Kérem a jelszóemlékeztetőt az email cimemre, de nem jön...most is próbálom, írja is, hogy elküldte a mailt, de semmi nem jön, néztem a spamben is, nincs...Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
kiraly.andra
aktív tag
Honnan tudod, hogy volt mentés? Ha ez a Hungry Sharks World, akkor abban mintha nem lenne Google Play Cloud Save. Ha ugyanis lenne, akkor szerintem nem írnák, hogy "Use Facebook to synchronise your progress across your GP devices.". Ami ugye azt jelenti Facebook belépés kell az online mentéshez. Az megvolt?
:a:
-
miaoumaoi
tag
Nem értem, hogy ilyenkor hol vannak a moderátorok. Ezek mitől szakmai kérdések, hogy a játékmentéseim hol vannak vagy a launchremben hogy tudok ikont csinálni. Ezek készülék és alkalmazás topicba való kérdések, semmi közük nincs az android szakmai topichoz. Értem én hogy virágozzék minden virág de ne itt szerintem, hanem a maga kertjében.
-
Somatom
veterán
-
888777654
lelkes újonc
Sziasztok!
Kerem aki tud segítsen. Lenovo a1000 rootolt. Google service es Google play frissites utan bootloopos lett. A kepek kellenének rola (bar jobb lenne minden. A gyari boot menu bejon (recovery) de ennyi. Valahogy elérhetem pcről a fájlrendszert? Nem akarom gyárira visszaallitani a kepek nélkül. Es sajnos csak ez az opcio van. Cache törlés nem csinalt semmit. Dalvik opció nincs.. Ugy 15 sec utan ujra indul. Adroidnak nyoma sincs.. köszi -
terapeuta007
aktív tag
Somatom;Végül lecsereltem a phoenix ost prime osre. Sokkal jobb. Alapbol rw a rendszer es nem is kell semmit csinalnom mert elerheto a masik winyo is rendesen Raadasul prime os nincs tele kinai szeméttel es van elvileg ota update mukodokepes.
Jimi Hendrix-Purple Haze
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest