Új hozzászólás Aktív témák

  • ksanc

    őstag

    válasz #79335424 #15323 üzenetére

    Szeva!

    Charging_USB_only=yes

    Ez egy infó a rendszernek, hogy a teló képes csak töltő módban is működni az usb porton. Be tudod állítani az usb csatlakozási funkcióknál. Ilyenkor nem akar meghajtókat hozzárendelni, nem történik semmi, csak tölteni kezd.

    A Power_On/Off értékek egyezősége azért van szerintem, mert ez egy küszöbérték. Hogy pontosan minek, az nem néztem, de 3,4 V a teljes kikapcsoláshoz azért szerintem még magas. Talán inkább ennél a feszültségnél jelzi, hogy töltőre kéne csatlakoztatni, illetve efölött már nem jelez. Nem tudom.

    Érdemes nézni ezt az FG_Battery_CurrentConsuption értéket, ez a mindenkori áramfelvételt jelzi az akksiból. Ha töltőre dugva ez néhány mA-nél több, akkor nem elég a töltő teljesítménye.
    Az az 5,3 V charger voltage így magas, nekem ennyit rádugáskor ír, aztán az értékek frissítésekor leesik 4V fölé. Várj egy kicsit, úgy nézd meg. Ha marad, akkor valami nem stimmel.

    A TopOFF érték nálam is ennyi. Namost azért az elektronika nem úgy működik, hogy ha bekapcsolsz egy áramkörbe újabb tagokat akkor a feszültség/áramerősség változatlan marad :)
    Valamint nem tudni, melyik feszültség ez a Top feszültség, simán lehet a töltőáramkörrel 4,1V, csak az akksival meg 4,3V a feszültség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák