Új hozzászólás Aktív témák

  • Joeker67

    aktív tag

    válasz Candyman00 #20155 üzenetére

    Szia!

    Én ezt a készüléket vettem. Ez ugyanaz mint a tiéd csak a típusszáma más. Én kettőt is kaptam. Az első csak FWVGA felbontású kijelzővel volt szerelve, ennél az elején volt egy kis probléma a rootolással, de sasa311 és cappa72 segítségével (ezúton is köszönet nekik! :R ) sikerült megoldani, majd ezután ügyesen egy factory resettel elrontottam (nem állt fel, csak "döglött droidig" jutott).
    Sajnos csak spanyol nyelvű fórumon vannak hozzá romok. A spanyol fórumról sikerült romot szerezni és cappa72 ismételt segítségével életre kelt, azóta semmi baja, teljesen jól működik, igaz már nem nálam. :)

    A másik készülék (amit fent linkeltem) már QHD felbontású, ennek a rootolása már "rutinból" sikerült.
    Ráadásul ennek a készüléknek a romja elég új (a dátuma 2013.01.22) és nekem nem volt semmilyen chinasoft telepítve a romban (egyik készüléken sem).

    Általánosságban elmondhatom, hogy a készülék összeszerelése nagyon igényes, semmi ropogás, illesztések helyükön vannak. Ismerőseimnek is nagyon tetszett és ahogyan nekem, úgy nekik is meglepetés volt a minőség, mert rosszabbat vártunk, de lassan a kínai cuccok valóban egyre igényesebbek lesznek és igaz lesz a mondás, miszerint "ami nem kínai az hamisítvány".
    A 2800 mAh-s aksi nekem simán bír 2 napot átlagos használat mellett, amibe még némi navigáció is beletartozik nálam (kivéve, ha a fiam rácuppan valami játékra, az azért meríti :) ).
    A kijelző szép, betekintési szöge is nagy és elég érzékeny.
    4.1.1-es magyar nyelvű android fut a készüléken és ezidáig nagyon gördülékenyen, folyamatosan és ami a legfontosabb, újraindulások nélkül teszi a dolgát.
    A GPS az 1. hsz-ben írtak szerint beállítva, 5-10 másodperc alatt talál holdakat és használható.
    A 3 betűs navigációt sokszor használom és teljesen jól működik.

    A készüléket jó szívvel ajánlom mindenkinek, annak ellenére, hogy nem sok főzött rom van rá, de szerencsére a saját romja is hibátlanul teszi a dolgát.

    Remélem hasznos volt. Üdv

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák