Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Mivel meglehetősen ritka fejlesztői magatartásról van szó, ezért megosztom.

    Egy alkalmazás fejlesztőjével régebben is leveleztem már, akkor nem jutottunk dűlőre, ugyanis amit én kértem benne, azzal ő nem értett egyet, elbeszéltünk egymás mellett és mit ad isten pár verzióval később csak visszaköszönt amiről beszéltem.Ez kb másfél évvel ezelőtt volt.

    Aztán pár hete ismét írtam neki, vázoltam egy lehetőséget, nem válaszolt, gondoltam egyéb problémája is lehet, de mivel nem reagált, ezért elkezdtem bújni a webes felületet, ahol az alkalmazásról ír és ismét találtam újdonságokat, amiket egy hete ismét megírtam neki, hogy a korábbi meglátásomat akár figyelmen kívül is hagyhatja, mert azóta találtam benne jobb lehetőséget.

    Erre jött egy válasz amiben elnézést kért amiért nem reagált korábban, de gőzerővel készül az új verzióra, majd adott egy linket a fejlesztői verzióhoz, amiben benne volt a pár héttel ezelőtti meglátásom, beépítette és kérte teszteljem működik-e.

    Ahhoz képest, hogy számos fejlesztő nem reagál, vagy ha megteszi akkor is csak bullshitet nyom, azt kell mondanom az ilyen support megérdemli a támogatást.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák