- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibbike01
őstag
"Plusz óvatosan azzal hogy mi mit "rejt" el meg hogy hogyan."
Igazából az nem érdekes, hogy a 3-ik fél mit tud meg vagy nem a böngészéseimből. Az lenne a lényeg, hogy a munkahelyem, ahol a wifit használom néha "teljesen el tudjak bújni"...Aliexspress, Shien, használtauto...stb böngészéskor kb 1órára néha.
Felraktam a Proton VPN-t, csináltam accountot és úgy tűnik müködik. Van ingyenes része.
[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani mozgó/animáló háttérképet tartalmazó appot? Amiket én találtam, ott nincs ami tetszene :-)
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
zeon.hu
nagyúr
Revanced-ben nem állítható be, hogy az élő adás is fusson háttérben?
#?*@&!
-
MODERÁTOR
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Tudtok ajánlani naptár alkalmazást, amelyik teljes mértékben tud szinkronizálni ( feladat, tevékenység ) a google calendar-al? -
Faby
senior tag
válasz tibbike01 #171409 üzenetére
Google Pay / Wallet szigorítás miatt mostmár minden fizetés előtt kéri az azonosítást, akár biometrikus, akár pin vagy jelszó, összegtől függetlenül.
Olvass vissza, március végén volt róla szó.
Eddig valóban elég volt a kijelzőt bekapcsolni (duplakopp, vagy valamelyik billentyű megnyomása stb), és működött a fizetés.
Egy módosítás miatt most már fel is kell oldani a telefont.
Nem csak a Simple-nél, de a Google Pay nél is. Pl nekem Revolut kártya van berakva Pay-be, és feloldás nélkül nem működik a fizetés.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
kiskkas
tag
Open rádiót használtam ezidáig de egy frissítés után használhatatlan. Előző hozzászólásban már egy fórum társ leírta pár hete a megoldást, de nem tudom megtalálni. Leírná újra akinek ez sikerült , nagyon megköszönném.
Xiami Note 10 5G . iPlay-40 pro
-
Lenry
félisten
GMail appból nem kapom meg az új emailekről az értesítéseket. frissítése nincs, fájljait töröltem, az értesítések természetesen engedélyezve vannak, de már azt is próbáltam, hogy tiltom és újra engedélyezem őket, de így se.
mit lehet még kezdeni vele?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
DrKapocs
őstag
-
g_g_g
őstag
válasz Lenry #171426 üzenetére
Én azt hiszem kipróbáltam mindent amit lehetett, hogy a gmail értesítések rendben megérkezzenek, de a végső megoldás az lett, hogy ADB-n keresztül futtattam ezt a parancsot, így minden értesítés időben megérkezik:
adb shell dumpsys deviceidle disableHátránya, hogy ha nincs root, minden telefon újraindítás után le kell futtatni.
Azt nem vettem észre, hogy az akkumulátor idő ettől rosszabb lenne.Mások alternatív levelező klienst ajánlanak, én is próbáltam, de az én "perverzióm" az, hogy szeretem a Gmail gyári alkalmazását, így maradt az ADB parancs.
-
-
tibbike01
őstag
Nekem nem az volt a bajom a Simple-vel, hogy fizetés előtt fel kellett oldani a telefont (ujjlenyomattal), hanem fizetés közben is kérte, odaérintettem és közben kérte, hogy erősítse meg. Ilyenkor a terminál is meghülyül kicsit és csak nyűg.
Azzal nincs bajom, ha fizetés előtt kell feloldani a telefont, ez így normális, csak ez után már ne szarakodjon. -
WhiteWalker
nagyúr
-
crok
Topikgazda
válasz Oldman2 #171430 üzenetére
Kikapcsolja a doze-t. Nem túl jó ötlet. Ami ROM-on ez megold bármit az a ROM bizony szar, akár gyári akár custom. Lehet az egész implementáció szar, lehet csak a profil (a változók beállításai.. lsd. linkelt Logout blogom).
Ha már mindenképp valami ilyesmi akkor GMail esetén:
adb shell dumpsys deviceidle whitelist +com.google.android.gm
És ezzel whitelist-re teszi a GMail alkalmazást.
Ez meg megmondja hogy mi van a whitelist-en.
adb shell dumpsys deviceidle whitelist
Esetleg még a komplett Google Services-t is felvenni (gyáro ROM GApps mellett ott is kellene legyen egyébként).. de az akkukímélés kikapcsolása a GMail alkalmazásra ugyanezt kell(ene) csinálja. Ha ez nem így van az azt jelenti hogy a doze implementáció el van cseszve ésvagy valami nagyon gyártóspec és el van cseszve és szinte biztos hogy az App Standby bucket-et is figyelmen kívül hagyja.. -
crok
Topikgazda
válasz tibbike01 #171438 üzenetére
Látom Samsung.. annak természetesen külön belvilága van Amúgy nem teljesen, mert pl. ha lakatolod akkor whitelist de ebben a bekarikázott listában már nem is lesz ott az alkalmazás - plusz ugye van még a kikapcsolhatatlan auto optimization kicsaphatja éjjel neked a RAM-ből de a Device Care-ben a Memory-ban a Memory resistent apps alatt ott van az Excluded apps.. na ott én pl. mindent felvettem hogy semmit se takaríthasson ki - segítek, így is kicsapja egyszer-egyszer
-
niklebi
senior tag
válasz Lenry #171426 üzenetére
Az értesítéseknél minden legyen bejelölve, hang, lebegő ablak, az összes egyéb részben is. Nálam legalul van a "További beállítások az alkalmazásban"--> megnyitni és ott az Általános beállításokat is néz meg. Utána az alatta lévő .....@gmail.com-ot nyisd meg, és ott menj végig mindenen az Értesítések részben jelölj be mindent. Címkék kezelése részben is állítsd be amit akarsz, de a Beérkezett leveleknél az összes legyen bejelölve. Nálam minden üzenet azonnal értesít mind a 2 telefonon.
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Remélem jó helyre írok, nem találtam jobbnak tűnő totyikot
Samu A35 telefonom van. Telefonálás közben nincs internetem.
Pár hete telefont váltottam, de a probléma már ezt megelőzően is fennállt.Mi lehet ennek az oka?
Privát dns-t használok (dns.adguard.com), esetleg az? Vagy sim-kártyát kellene cserélnem? Avagy pusztán valami beállítás?
Szerencsére ritkán telefonálok - céges telefon -, de olyankor gyakran szükségem lenne internetre, ezt-azt megkeresni levelek között, vagy interneten felkutatni gyorsan valamit stb.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
BigManus
addikt
válasz Peterhappy #171443 üzenetére
Szia!
Próbáld meg így: dns.adguard-dns.com
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
Lenry
félisten
válasz WhiteWalker #171436 üzenetére
Többször írták és írtuk
Én meg most látom ezt a topikot először belülről, ráadásul épp 14 éve használom megelégedéssel a gmail appot, nyilván nem az az első reakcióm, hogy törlöm az első szembejövő hibánál
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
crok
Topikgazda
válasz Peterhappy #171443 üzenetére
Szerintem levált LTE-ről GSM/EDGE-re hívás közben mert nincs VoLTE.
Ha lenne engedélyezve a VoLTE és még működne is akkor nem kellene leváltania.
Ha régi a SIM akkor eleve érdemes lenne cserélni plusz VoLTE topik erre.
Amúgy Android szakmai. -
Tökimanó
senior tag
Egy ideje szopat az AdGuard . Naponta több alkalommal levállik és nem csatlakozik magától vissza. Állandóan manuálisan kell megoldanom ha észreveszem. Régebben nem csinálta ezt. Esetleg jár még valaki hasonló cipőben? Ha igen, tud rá megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest