Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    Srácok, visszaolvasva a topikot, látom, hogy másnak se megy már a Chrome grid tab layout visszaállítása a kártyapaklira. 91-es verzió van fenn.
    Öreg vagyok én már, az egy képernyőn egyszerre több tab nekem már túl kicsi. Semmi mód nincs arra, hogy visszaálljon a jó kis kártyázósra? Annyira de annyira jó volt.

    Átállnék én a Samsung browserre, de minden a Google-höz köt. Ha legalább a Chrome-os Samsung addon a bookmarkokon kívül a historyt meg a passwordöket is átvinné, legalább lenne motiváció. Minden másban tökéletes a Samsung browser.
    Amit a Google az utóbbi kb 2 évben művel Chrome-mal, az gyalázat. És nem csak az, hogy én vagyok tőlük kiakadva, de az internet népe is. Legalább figyelhetnének a felhasználói visszajelzésekre.

    A Chrome szuper böngető lenne, de ez a két idegesítő "feature" (a másik a címsor rátapintva kiürül és a ceruza ikont kell pluszban megnyomni hogy editálhassam vagy kicopyzhassam a linket) lassan a sírba visz --> Samsungnál mindkettő pöpec. És legalább ezeket tennék felhasználó által ki/bekapcsolhatóra. :U

    Tudtommal a Chrome opensource, bárcsak értenék az Androidos programozáshoz. De hátha jön egy team majd, amelyik felkarolja a a Chrome-ot (mint desktopon a Chromium) és a felhasználókra erőltetett szarságok nélkül kiadják a Chrome egyébként minden másban érintetlen verzióját, vagy a fentebb említett döntési lehetőséget adnák a kezünkbe. Frusztrál, hogy látszólag érthetetlen módon, süketet és vakot szimulálva azt tettetik, hogy nem látják a felhasználók jajveszékelését és ránk erőltetik a nyilvánvaló hülyeséget. A végigpörgethető kártyapakli egy álló tájolású telefonon tökéletes (tabletet nem használok, arról nem tudok nyilatkozni).

    Szóval... any solution? Vagy fogadjam el, hogy ez már jobb nem lesz?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák