Új hozzászólás Aktív témák

  • junior11

    veterán

    válasz #95763968 #137815 üzenetére

    Én ahová csak lehet, külön e-mail és jelszópárost alkalmazok, sehová sem lépek be Google és FB fiókkal. Ahogy írtad, ahol csak lehet a 2FA aktív legyen, valamint használj hosszú, erős és bonyolult jelszavakat. Naprakész operációs rendszer, programok, és antivírus védelem (gépen, telefonon erről megoszlanak a vélemények szükséges vagy sem).
    Vannak, akik nem bíznak a jelszókezelőkben, és jól is teszik, bár azért vannak biztonságosak is, 100%-os védelem és biztonság sosem lesz. Ha online jelszókezelő, ott van pl. a népszerű LastPass (az utóbbi években többször volt biztonsági balhé körülötte, tavaly óta csönd van, eddig...), viszonylag fiatal projekt a Bitwarden (egy személy felel érte, tavaly november körül volt bizt. auditja), én ezt próbálgatom, de semmi fontosat nem tárolok benne, csupán kíváncsi vagyok rá, hogyan fejlődik és még sok egyéb fizetett és ingyenes megoldás.

    Vagy offline jelszókezelőnek ott van a KeePass (esetleg a KeePassXC) + androidra hozzá a KeePass2Android, nekem is ez van Windows alatt + a Google password manager.

    [ Szerkesztve ]

    The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

Új hozzászólás Aktív témák