Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz Aurig@ #137631 üzenetére

    Attól hogy így csinálod / csináljátok csak magatokat szivatjátok. :C

    Egyrészt hiába a külső helyről telepítés az alkalmazást, attól ugyanaz a verzió bitre, mint ami a Playen van, így ugyanúgy küldhet adatot akárhová, akár a Google felé is. Másrészt a frissítés sokkal kényelmesebb, nem kell vadászni a verziókra manuálisan. Szenvedjen vele, akinek hét anyja van. De tudom ti nem frissítetek alkalmazásokat sem, most az jön. ;] Sok hasznos újítás és hibajavítás jön a frissítésekkel.

    Ugyanez igaz az OS frissítésre. Attól még, hogy az adott telefon frissítése szarul sikerült az nem igazolja, hogy az Android maga szar. Nem az Android szar hanem a telefon és annak a díszes gyártója. Más gyártók normálisan megoldották, a Pienak nincs hibája. (Most tekintsünk el mi változott előnyére/hátrányára nem arról van szó, hanem a hibamentességről.)

    Az emberi része meg: attól, hogy ti így használjátok és ezzel azt hiszitek, hogy ti egyfajta "elit" tagjai vagytok akik a gonosz nagy cégek tervén átláttok ez maximum vicces. Ki kell húzni az internet kábelt, mert az összes weblap, szolgáltatás a ti adataitokat elemzi, adja el reklám célra, így az összes nagy cég is, tök mindegy hogy MS, Apple vagy Google. A külső helyről telepített alkalmazások is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák