Új hozzászólás Aktív témák

  • tjb007

    nagyúr

    válasz Gyb001 #57302 üzenetére

    Vagy egy interjú során nyilatkozta valamelyik fejes az Intelnél, vagy valamelyik Inteles rendezvényen került szóba, de igazából mindegy, mert ez egy olyan nyílt "titok", hogy bármiféle előzetes bejelentés nélkül is tudni lehetett, számítani lehetett rá. Mivel még nagyobb részesedést szeretnének elérni a piacon, így az érdekük azt diktálja, hogy ezért mindent meg is tegyenek. Ezért lesz elérhető még a Clover Trail+-os modellekre is. Persze a frissítések kiadása a gyártók feladata lesz, ahogyan eddig is, így biztos lesznek olyan gyártók is, akik a Bay Trail-T előtti chipekre nem fognak kiadni.

    A hivatalos bejelentések a gyártóktól amúgy majd az MWC-n, az MWC után várhatóak.

    (#57303) bugizozi

    Azon csak az adott alkalmazások fejlesztői tudnak javítani.

    (#57305) Tekmen

    A Samsung Galaxy Tab S 10.5.

    (#57306) memoril

    LG G Pad 7.0, esetleg még az Alcor Access O819M.
    Gyakorlatilag bármelyik műszaki áruházban, műszaki cikkeket forgalmazó cégnél meg tudod vásárolni őket.

    (#57307) sharkypeti

    Ha használtad már a két rendszert, akkor elég jól tudod mi a helyzet velük.
    A Windows egy sokkal multifunkcionálisabb rendszer az Androidnál, viszont jóval kevesebb direkt érintőképernyős használatra írt alkalmazás érhető el rá (plusz ugye az alkalmazáskínálat sem egyezik 1:1), és a legtöbb x86-os alkalmazás gondtalan használatához is egér és/vagy billentyűzet szükséges.
    Lehetne még itt sok mindenről írni, de úgyis a tapasztalat dönt.

    (#57308) kisza25

    Nem olyan biztos az, hogy az van benne. Most én is meglepődtem egy kicsit, mert úgy tudtam mindkét változatban ugyanaz van, de az ASUS oldalán egyik helyen Z3745-öt írnak, a másikon meg Z2560-at. Ránéztem a német és angol oldalukra is, ott csak Z2560 szerepel. Ki néne ezt deríteni, de amennyiben ez tényleg így van sztornó az egész, ennyit nem ér ezzel a processzorral.

Új hozzászólás Aktív témák