Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz DroiDMester #47899 üzenetére

    A topikban a keresőbe beírod hogy magicsee és lesz találat miért mondom. Nem véletlen. Lehet hogy te kaptál egy " eredetit" , az enyémek ugyanígy néznek ki és nem viszik a 60fps 4k videót ( sem).
    Tettem fel tesztfájlokat is amik deinterlacingesek, kipróbáltad? Ha azok nem mennek rajta akkor már nem lehet 905X mert azok kivétel nélkül viszik. Teszek fel 4k-s videót is amit nem visz csak a 905X ezen pontosan úgy megy mint az itt lévő 905W-ken.
    Szóval mindegy mi van rászitázva egy kínai készülékre ( autót is hamisítanak, ez nem hiszem hogy nagy törést okoz nekik), ez akkor sem tudja azt amit egy 905X. Nem egy és nem kettő készüléket teszteltem és minden szabadidőmben ezeknek a rendszerét ekecselgetem, szóval van már összehasonlítási alapom és 100% biztonsággal ki merem jelenteni hogy a nálam lévő darabok nem teljesértékű 905X-ek. ( nem szeretk semmit biztosra mondani csak azt amit megtapasztaltam és többször( sokszor) ellenőriztem)
    Azt nem mondom hogy nincs belőlük több féle és mind hamis, de amikor ilyen felmerül érdemes a vásárlástól tartózkodni pár dollár miatt.
    Más külföldi fórumon is olvastam már hogy felmerült a kérdés hogy valódi 905X-e.
    Én nagyon nem javaslom a vételét, simán nem ajánlott kategória. Már akkor sem lenne az ha 905X lenne és "csak" butított órajellel és rammal készülne.

Új hozzászólás Aktív témák