Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz kenand #46236 üzenetére

    A SOC-on is S905X van írva, AIDA szerint is, de droid alatt sok mindent kiírhat. Lehet hogy 905X de akkor valami butított vagy selejt széria, de az biztos hogy kb azt tudja csak mint a 905W, mindenben.
    A 905W FW-k nem mennek fel, tehát a rendszerben is 905X- ként szerepel a soc azonosítója, de ezt simán gyárthatják így szerintem.
    Orosz oldalon írták hogy alis rendelésnél pl volt amelyikennem egyforma ramok voltak rajta, 2 féle pár volt. Szóval úgy tűnik a Magicsee cég nem hosszútávra tervez, kiszórja ezt a szériát amíg elhíresül hogy valami kamu SOC, de addigra sokat eladnak majd.
    Ráadásul éppen összerakható annyira egy dual rendszerrel hogy jobb lesz mint egy dobozból kivett gyári 905W. Ha meglesz a FW akkor azt is felrakom valahová.
    Szóval senki ne vegyen Magicsee-t amíg nem derül ki mi is ez, csak bosszúságot szerez magának szerintem.

    Darvinya: igazad van ebben a formában :) Attól függetlenül van box amivel leáll a rack, van amivel nem :( Ezért érdekelt a kérdés hogy a boxon belül mi határozza ezt meg.

    Blakey: elindult közben a kijelző, kompletten újrahúztam a rendszert USB-n előbb a tanixon, azóta működik.

    Ja, és elvileg már nmegvan a Coreeleces dual a T3 minire, most próbálgatom hogy hogyan lehetne gyorsan-egyszerűen telepíthetővé tenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák