Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz Lifeforce #1683 üzenetére

    Semmi gond, máskor is előfordult már, hogy nem értettünk egyet. :)

    Mondjuk azt tényleg nem értem, hogy a fenébe fér bele a 200Volt üzletpolitikájába, hogy out of the box sz.r eszközt forgalmaz, én biztos nem tenném. Forgalmazó által készített saját romról még én sem hallottam, éppen ezért 100%, hogy én hivatalos forgalmazóként csak akkor listáznék be ilyen terméket, ha el tudnék térni ettől a trendtől, mert meglenne a saját ROM készítéséhez szükséges jogi alap és szellemi tőke is. Ha ez nem megoldható, akkor viszont listázzon be ilyesmit a radai rosseb! :D

    (#1684) Fixmiki Megértelek, de Lifeforce-szal már amúgy is volt itt vitánk arról, hogy ő magánszemélyként van itt, vagy pedig ő Lifeforce a 220Volt-tól, és nem szeretnék ebbe újra belemenni. Amúgy - ahogy írtam is - abszolút jogosnak tartom a felháborodásod, teljesen nonszensz dolognak gondolom, hogy egy hivatalos hazai forgalmazó úgy dob piacra valamit, hogy azt várja a vásárlóitól, hogy custom romokkal mókoljanak, build.prop fájlokat szerkesztgessenek, vagy vigyék vissza - ilyen a mesében nincs!

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák