Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Az AMD valóban,technológiai előnyben van papiron,bár ki tudja mi van a szinfalak mögött,a Titan X is jóval release elött kész volt.Másrészt az elönyt eddig nem tudta elönyére kamatoztatni,söt....és addig nem is fogja tudni amig a dvga eladások felét nem hozza....és nem egy negyedévre.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
füles_
őstag
válasz #45185024 #14303 üzenetére
A Polaris 12-t csak nála olvastam,valamelyik oldal a nagy GPU-ra Vega 10-et ír.
Sok mindenben egyet értek vele,hasonlóan látom az eddigi tények alapján a Pascalt és a Polarist is.
Azok a megjelenési hónapok sajnos nem hivatalosak,de kb az összes oldal ezekre a hónapokra írja.A hivatalos az az amit Lisa mondott hogy before back to school -
daveoff
veterán
válasz füles_ #14307 üzenetére
a gyerek csak találgat, összeollózta a sok infót(pletykát) a netről, amit eddig is tudtunk, aztán hozzátette a saját gondolatait. az akcentusa viszont nem kicsit idegesítő...
jah végül is, aki nem követi a dolgokat, annak jó kis összefoglaló, de azért kb pletyka az egész, szinte semmi hivatalos infó nincs benne...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
törölt tag
-
actival63
aktív tag
Phenom II X4 B97, 3200 MHz. ATI Radeon HD 4200
-
mlinus
őstag
-
nagyúr
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A következő héten jön az Ashes of the Singularity frissítés, ami hozza a leképezőre vonatkozó újításokat és optimalizálásokat. Lesz benne multi-GPU keverhető formában, fejlesztett async compute és FreeSync. Az optimalizálások miatt egyébként némileg minden gyorsulni fog.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Néha megnézem, de a játék része még nem igazán van kész. Az AI nagyon jó, de kiegyensúlyozatlan az egész. Nyilván ez az utolsó fázis, amikor a fajok képességeit kiegyensúlyozzák. Maga a játékélmény azonban Supreme Commander szintű hárommal felszorozva. Amint meg lesz oldva az egyensúly egy abszolút korszakalkotó RTS lesz belőle. Ha az egyensúly béna marad, akkor meg kell várni a következő hasonló megastratégiát, és az lesz a korszakalkotó.
Az biztató egyébként, hogy a Stardock adja ki. Ők az egyetlenek, akik önerőből fennmaradtak az RTS és a 4X stratégiák világában. A többiek sajnos teljesen lemorzsolódtak.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz #85552128 #14320 üzenetére
Igen, csak nem mindenkinek. Egyelőre bugos a DX12 kód NV-n és Intelen. Intelen el sem indul. A véglegesben már jobb lesz a helyzet, ott már mindenki elérheti. Persze a teszt miatt lehet, hogy aktiválják a bétára. A hibák is adatok, és a béta erre szolgál.
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
rip nvidia [link]
/s
-
nagyúr
válasz wjbhbdux #14324 üzenetére
Most nézem csak ezek milyen furcsa egymásra tett grafikonsávokat használnak (összeadják a minimum és átlag értékeket)... eddig fel se tűnt... csak most furcsa hogy az átlag 61 lentebb van mint a 60.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
mlinus
őstag
válasz FollowTheORI #14317 üzenetére
így nézve mégdurvább:
-
törölt tag
válasz Malibutomi #14334 üzenetére
Ott a 2015-ös év, a többi csupán előrejelezés, tudod ők még számítanak bevételre...
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
fiscal year.. ez nem jósolgatás, ezek már konkrét adatok.
-
nagyúr
válasz mlinus #14331 üzenetére
gaminget nagyon megkaszálták, visualisation enyhe visszaesés, datacenter hektikus, kb. mint előző évben, auto majdnem duplázódott, oemben viszont nagyon sokat buktak.
f15-f16 y2y olyan +7% árbevételt realizáltak a költségek 12%os növekedése mellett. az üzemi bevételük viszont 2%al csökkent, az adózás utáni eredmény szintén csökkent pár (3) százalékkal. de ekkora számoknál pár százalék ide vagy oda könyveléstechnikai kérdés, szóval az nvidia összesített éves eredménye kb. stagnál, a belső viszonyok rendeződtek át. az auto szektor egyre nagyobb hangsúlyt kap, az oem pedig jelentőségét veszti.f17re mozgalmas q1et várnak, nagy árbevétellel és nagy kiadásokkal.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
törölt tag
válasz velizare #14338 üzenetére
Csak én érzem ugy hogy ez az Autoipar hatalmas kockázat
Nem mindegy hogy Stack Overflow van a PC-n és unottan elblattyogsz a Restart gombig vagy egy önmagát vezető autón lesz ugyanez 140-nél.
Értem én hogy nagyobb a haszon de ha jon egy kártéritési per a Gatyáját ráfizeti
Itt az jár jol aki a szukolo PC piacon is talál valami kapaszkodot[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #45185024 #14339 üzenetére
kockázat? lehet, de nem az nvidia kockázata, hanem azé, aki autót gyárt. akkora nagy kockázat pedig nincs még benne, mivel ezek még nem teljesen autonóm eszközök. de manapság egy modern parking assist már akkora helyre simán beteszi az autót, amire én meg se próbálok, és ha hetekig gyakorlok, akkor sem sikerül elsőre.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Egon
nagyúr
LOL. Éves szinte 12%-ot nőtt a bevételük, szerintem ez minden csak nem stagnálás - ha az, akkor az AMD eredményére mit mondasz? Brutálisan sz*r, drámai, csődközeli? Kb. ezek a jelzők jutnak eszembe...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
nagyúr
kicsit eltévedtél a táblázatokban. valóban van olyan y2y árbevétel növekedés, ami 12%, de az nem f16ra vonatkozik, hanem f16q4re. azaz f15q4hez képest f16q4 árbevétele lett 12%kal magasabb. az egész üzleti évé 7%kal.
[link]
az első oldalon az első 3 táblázat f16q4re vonatkozik, a többi pedig a teljes üzleti évet összegzi.az árbevétel pedig szép dolog, de onnan még nagyon messze van az adózott eredménytől, ami pedig pár százalékkal ugyan, de alatta marad az előző évnek. ezért írtam, hogy stagnál. ami egyébként nem feltétlenül rossz dolog.
az amdnek pedig elég ramaty éve volt. ők rohamosan zsugorodnak (buktak másfél milliárdnyi árbevételt y2y), az nvidia sem növekszik. ebből látszik, mennyire szűkül a piac.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz velizare #14342 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy bár racionálisan az adózott eremény tűnik a legfontosabb mutatónak, ez a gyakorlatban korántsem biztos, hogy a legkiemeltebb elvárás. Az nVidia új iparágakba próbál betörni, ami költséges dolog - a terjeszkedési időszaknak a növekvő top line a legjobb indikátora, nem a növekvő profit.
(#14339) Pepeeeee: nézz utána annak a "good enough" névre hallgató filozófiának, aminek a Windows stabilitási szintjét köszönhetjük. A lényege, hogy ez így költséghatékony, mert ezt a jósági (szarsági) szintet a felhasználók még elviselik, nem éri meg még további hónapokig tesztelni és bugfixelni. Az önvezető autóknál "kicsit" máshol van a hangsúly.
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
gamingben és a profi szegmensben nem tudom elképzelni, hogy árbevételben határoznák meg az eredménycéljukat. 75-80% a piaci részesedésük ezekben a szegmensekben. az autóról fenntartás nélkül elhiszem, hogy oda árbevételben határozták meg a célokat. a maradék kettőről nem tudom.
van egy csomó lehetséges magyarázata, hogy a rekord árbevételhez miért társult ennyi költség (kivételesen sok pénz ment a k+fbe, kifizették osztalékként, rolloutolták a minden-középvezetőnek-új-maybachot c. programot), de odáig már nem olvastam a jelentést.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
törölt tag
válasz velizare #14344 üzenetére
Mire ment el a sok pénz ?
Azt a sok SUPPORTED-et nem a szél fútta össze...
Vagy azt hitted pl ennyibe kerül egy Grippen ?
Nem abba már benne van a honvédelmi tárca lefizetése
Lisa Sue miért keres többet mint az Intel vezetője ?
Ezek ilyen dolgok, a Top Managerek meg a Pascal tervezői mi pénzt leszakítottak
Valamiből ki kellett perkálni az új fejlesztéseket.
Állítólag a HBM2 ért is előre kell nekik perkálni, addig nem kapnak egy darabot sem, na jó egyet talán...Itt azért vannak kő kemény befektetések.[ Szerkesztve ]
-
veterán
"az üzemi bevételük viszont 2%al csökkent, az adózás utáni eredmény szintén csökkent pár (3) százalékkal. de ekkora számoknál pár százalék ide vagy oda könyveléstechnikai kérdés"
Érdemes megnézni a non-GAAP adatokat is, mert abban kevesebb a könyvelési trükközés, ott az éves profit egyből pl. -3% helyett +16%:
GAAP versus Non-GAAP: Which is Closer to Reality?
"Some of the key differences between GAAP and non-GAAP accounting include items like expensing of options and stock grants made to employees, and the amortization of intangible assets acquired through acquisition, which are included in GAAP financials but removed from non-GAAP financials. In general, these are non-cash activities, so investors often favor looking at the non-GAAP measures, on the argument that they provide a more accurate picture of the underlying profitability of the business."
-
TTomax
félisten
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest