Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Z10N #7929 üzenetére

    Az nem meglepő, ha az AMD le van maradva a driverekkel, de ez azért fura egy kicsit. Ha esetleg jelentős sebességnövekedést ér el az új driver, akkor egy olyan paradoxon is előállhat, hogy ha nem frissítik az első 290X teszteket, akkor a sima 290 ugyan olyannak, akár gyorsabbnak tűnhet majd helyenként az olvasó számára (ahol nagyon rágyúrtak most a szoftverre, és nem volt CPU limitált a teszt). Ez szerintem nem jó nekik, ha minél több 290X-et szeretnének eladni. Csak a konkurenciával szemben használhat, miközben házon belül még árthat is egy ilyen korai, eleve zavaros időszakban.

    Ami hihetőbb lenne, hogy egy Mantle tesztverziós BF4-et (és akár még valami más techdemót is) akarnak adni a tesztelőknek, hogy azokat az eredményeket kiemelten kezelve hozzák le a cikkeket. Olyan mérések amúgy se nagyon vannak még kint a 290X-ről sem, így aki ezeket nézi át, az nem furcsállja a 290X és 290 egymáshoz képesti viszonyát, de talán mindkettő impresszíven lenyomhat mindenféle Geforce-ot.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák