Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz hahakocka #64004 üzenetére

    "Nem a speciâlis e sportolókra gondoltam."

    Ahogy én sem csak rájuk, az a csoport egy példa volt.

    "ott sponsoràlt a VGA is szóval lènyegtelen ott."
    Sokan meg nem kapnak szponzorált VGA-t, nem értem miért lenne lényegtelen a műfaj, nagyon nem az. Azt értjük, hogy neked az, de attól még a kérdésedre a válasz részét képezik.

    "De aki költeni akarna râ nem hinnèm, hogy 720p re terjedne az âtlag 2024 ben. Viszont pont külföldön ahol ugye a HWU is tesztelt alap az 1440p monitor S jön fel szèpen a 4K is."

    Ahogy PuMbA is tökéletesen ezt már megválaszolta, jelenleg a 1080p az "alap" (59%) , több, mint 3× akkora részesedése van, mint az 1440p-nek (19%). A 4K jelenleg 3,5%-on van, legutóbb csökkent a részesedése, én erre nem mondanám, hogy jön fel.

    "Nekem azèrt is jobb a 4K mert a 4K filmjeimet is tudom a gèpen vagy VGA ról nèzni S mellette játszani. Nincs helyem mèg egy óriás tèvère."

    Ezt szimplán nem értem hogyan jön ide a film téma és a filmezési szokásaid, mert semmi köze a témához.

    "bezony a 4K miatt talâltàk főleg ki mert ott volt ugye alacsonyabb főleg az FPS ès a minőség romlàs ott a legkisebb a DLSS el ,s FSR el."

    ez bezony nem egészen így van. Röviden tömören PuMbA ezt is korrigálta, de egy picit kiegészítve: a DLSS-t azért találták ki, hogy jobb sebességet lehessen elérni a kimeneti felbontással megegyező vagy ahhoz nagyon közeli képminőséggel, ez pedig felbontástól függetlenül működik. Bármilyen felbontáson használhatod. A számok törvénye alapján értelemszerűen magasabb kimeneti felbontáson szebb lesz az eredmény, hiszen ott magasabb a mintavétel is, de ne hidd azt, hogy 1080p-n használhatatlan, mert nagyon sokan használnak upscaling-et 1080p-n, sok játékban teljesen jó minőséget nyújt ott is. A DLSS-t nem véletlen az RT mellé hozták be, hiszen az RT-nek brutális teljesítmény igénye van, az FSR pedig csak keserves próbálkozás a piackövetésre, de a célja/funkciója ugyanaz lenne, mint a DLSS-nek, csak gyakorlatban képminőségben versenyképtelen (de ez már más téma).

    [ Szerkesztve ]

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák